Subota, 10 lipnja, 2023

Pistorius je ubio svoju djevojku jer je bila trudna s bivšim dečkom?

Nemojte propustiti

Oscar Pistoriuso ubio je svoju djevojku jer je bila trudna s bivšim dečkom, tvrdi ozloglašeni tabloid National Enquirer, pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Foto: AFP
Foto: AFP

“Policija vjeruje da je Reeva Steenkamp bila trudna i da je otkrivanje te tajne gurnulo Pistoriusa preko ruba”, tvrdi Enquirerov izvor. Pistorius i dalje tvrdi da se radilo o nesretnom slučaju, odnosno da je pucao u Reevu jer je mislio da se radi o provalniku.

Upravo se čita:  Stiže El Nino: Mnogim zemljama prijeti suša. Evo što čeka Europu

Policija ne vjeruje Pistoriusu

Čitav slučaj i dalje je okružen velom misterije. Južnoafrički mediji javljaju da je istraga u tijeku, a policija i dalje nije uvjerena da se nije radilo o namjernom ubojstvu. Pistorius je prošli petak platio jamčevinu, te je pušten da se brani sa slobode.

“Policija vjeruje da je svađa započela zbog Reevinog odnosa s Francoisom Hougaardom, njenim bivšim dečkom i Pistoriusovim prijateljem. Smatraju da je Pistorius poludio, a Reeva ga je pokušala smiriti, govoreći da se ništa ne događa između nje i Hougaarda. No, za vrijeme svađe Reeva je priznala da je trudna s bivšim dečkom, a pobješnjeli Pistorius ju je najprije udario po glavi palicom za kriket, a zatim je i upucao s četiri metka”, tvrdi izvor Enquirera.

Upravo se čita:  Slučaj u Austriji: Bosanac pokušao izbjeći kaznu tvrdeći da je žrtva krupnija od njega

Reevin otac: “Pistorius mora priznati cijelu istinu”

U javnost su po prvi put u međuvremenu izašli i roditelji ubijene djevojke. “Samo Oscar i Reeva znaju koja je prava istina. Sve što želim od njega je da napokon prizna čitavu istinu”, rekao je Barry Steenkamp, Reevin otac za južnoafričku televiziju MNet.

“Pistorius će morati živjeti sa svojom savješću. Sigurno će patiti ako je njegova priča istinita”, dodao je Reevin otac u intervjuu za dnevni list Beeld.

Upravo se čita:  Američki obavještajci objavili ko stoji iza rušenja brane u Ukrajini

(Index)

Pročitajte još

Izdvajamo

U dijelovima BiH kritično: Voda prodrla u stambene objekte, bujica nosi automobil

Kiša i dalje pada tako da je pred stanovnicima besana noć. Kako javljaju mještani u Sapni u dijelu ove općine...

Možda vas zanima i ovo