Subota, 13 srpnja, 2024

Pjevačica Ana Nikolić ne želi više pjevati u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori: Kaže da nema tih para zbog kojih bi “šutila na nepravdu”

Preporučeno

- Za razliku od velike većine civila i “estradnih privrednika” ja imam svoj stav - poručila je pjevačica

Srbijanska pjevačica Ana Nikolić izazvala je burne reakcije sramotnim potezom jer se prije nekoliko dana na svom Instagram profilu javno zahvalila državama koje su glasale protiv usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Ona je zbog tog komenara dobila mnoštvo negativnih reakcija, a mnogi su joj poručili “da joj više ne treba dati da uđe u BiH”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Sada se oglasila i Ana, koja je poručila sljedeće:

Upravo se čita:  Hana i Tarik slave: Niko nije vjerovao da možemo dočekati prvu godišnjicu, a dočekasmo i 13-tu

– Još nisam definisala menadžment. Ali, ako se ja pitam, ni u Crnu Goru neću ići iz principa. Ne možete vi da odlučujete o tome. Za razliku od velike većine civila i “estradnih privrednika” ja imam svoj stav. P.S. I nisu odštampali te pare zbog kojih bih ja šutila na ovakve nepravde. Ja ne mogu da žmirim i ne vidim nepravdu. Žao mi je. Ja sam samo iskrena i beskrajno osjetljiva – napisala je Nikolić na Instagramu.

Upravo se čita:  Trudna pjevačica iz BiH! Emina Tufo otkrila spol bebice

 

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas