Četvrtak, 18 travnja, 2024

Pjevačica Naida Bešlagić obavila umru: Opisala momenat kad suze nije mogla zadržati

Preporučeno

Njeno prisustvo na ovom svetom mjestu, koje je san svih muslimana, izaziva snažne emotivne reakcije.

Pjevačica Naida Bešlagić, koja je nedavno objavila svoju pobjedu nad karcinomom, sada je otputovala na umru, sveti put muslimana, odakle dijeli svoje duboke emocije i iskustva s vjernicima putem svojih snimaka i slika. Njeno prisustvo na ovom svetom mjestu, koje je san svih muslimana, izaziva snažne emotivne reakcije.

U svojim objavama, Naida opisuje svoje trenutke blizine sa mezarom Allahovog Poslanika, alejhisselama. Dok se približava njegovom mezaru, preplavljuju je emocije, suze same teku, a srce joj je ispunjeno snažnim osjećajem poštovanja i ljubavi prema Allahovom Miljeniku. Iako je željela poslati salavat i selam, bilo je nemoguće zadržati emocije dok stoji pred mjestom gdje počiva Allahov Poslanik, piše Senzacija.ba.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

U svojim riječima, Naida dijeli osjećaj blizine sa Poslanikom, sallallahu alejhi ve sellem, ističući da se samo smrt nalazi između nas i susreta s voljenim Poslanikom. Njeni postovi odražavaju duboku duhovnost i vjeru koju je pronalazila kroz iskušenja koja je prolazila tokom bolesti.

Naida se prisjeća riječi Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, koji je rekao: “Ono što se nalazi između moje sobe i mog minbera je bašća od džennetskih bašći”, naglašavajući svetost mjesta na kojem se nalazi. Njena posjeta Meki i Medini postala je putovanje duše i potraga za duhovnom snagom i utjehom u vjeri.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

Njen primjer hrabrosti i vjere u teškim trenucima inspirira mnoge, a njeni postovi sa umre podsjećaju nas na važnost duhovnosti i povezanosti s vjerskim vrijednostima u vremenima iskušenja. Naida Bešlagić nastavlja da dijeli svoje putovanje vjere s vjernicima, pružajući im nadu i inspiraciju svojom otvorenošću i iskrenošću.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas