Subota, 20 travnja, 2024

Plenković danas i sutra u Mostaru: Sastaje se s Krišto i Čovićem

Preporučeno

Plenković će se sutra obratiti na svečanosti otvaranja 24. Međunarodnog sajma ekonomije u Mostaru

Hrvatski premijer Andrej Plenković posjetit će Bosnu i Hercegovinu gdje će u Mostaru boraviti danas i sutra, a razlog njegove posjete našoj zemlji je 24. Međunarodni sajam ekonomije.

Planirano je da se tokom boravka u Mostaru sastane sa predsjedavajućom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto, zamjenikom predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Draganom Čovićem te mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem.

Upravo se čita:  Dodik najavio miting: Ne možemo živjeti s Bošnjacima koji nas non stop kleveću

Hrvatski premijer će boravak u Mostaru početi danas u 17:30 sati susretom s mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem u sjedištu Mostarsko-duvanjske biskupije.

Plenković će se potom sastati s predsjedavajućom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto u 18:15 sati u hotelu ”Mepas”.

Nakon toga, planiran je sastanak Plenkovića i zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića. Taj sastanak trebao bi se održati u 19 sati u sjedištu Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Upravo se čita:  Vučićevi emisari "pobjegli" od Komšića i Bećirovića: Jedan od njih provocirao sa tri prsta Ivicu Puljića. Pogledajte njegovu reakciju

Plenković će se sutra obratiti na svečanosti otvaranja 24. Međunarodnog sajma ekonomije u Mostaru, koja počinje u 11 sati, objavila je Vlada Republike Hrvatske.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas