Srijeda, 24 travnja, 2024

Po danu su studentice, a noću fatalne go-go plesačice

Preporučeno

Posao go go plesačica je zagrijati atmosferu u noćnim klubovima. Mnoge od njih su studentice koje plesom najčešće finansiraju fakultet.

go-go

Nikolina Bestić studentica je treće godine novinarstva. Plesom se bavi od svoje desete godine i većinu kostima sašila joj je mama koja joj daje punu podršku. Ovog vikenda nastupila je s kolegicom u jednom popularnom zagrebačkom klubu.

Upravo se čita:  Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

Nina Bunjevac voditeljica je plesnog kluba First Entrtaiment i kaže kako se cijena za koreografirani nastup kreće od oko 5.000 kuna pa na dalje, ovisi o tome koliko je cura u timu.

U Beogradu, gradu gdje zabava traje 24 sata sedam dana u sedmici zanimanje go go plesačice vrlo je unosno. Mjesečno plesačice mogu zaraditi i do tri prosječne srpske plaće.

Upravo se čita:  Poznata srbijanska voditeljica pronađena mrtva

– Navikneš se na brz novac, na tako lak novac i uđeš u tu cijelu tu rutinu i sve to – rekla je ekipi Provjerenog, Jelena Krunić plesačica koja po klubovima radi već više od sedam godina, a prenosi Dnevnik.hr.

Iako su izložene predrasudama, one svoj posao vole više od svega. Svjesne su, ipak, da to nije posao dugog vijeka. Uvježbavaju pokrete, smišljaju koreografije i kostime, plešu na vrtoglavo visokim potpeticama cijelu noć. Usprkos osudama, ples je ono što ovim djevojkama, a nerijetko i njihovim porodicama plaća životne troškove, što god neko mislio o tome.

Upravo se čita:  Preminula u porođajnoj sali: Ovo je porodilja, majka četvero djece ukopana je u svom selu, Tužilaštvo vodi istragu o smrti

(Dnevnik.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

Tijana Simić koja je 13. marta nestala na Karaburmi pronađena je, što je potvrdila njena sestra na društvenim mrežama....

Još vijesti za vas