Subota, 10 lipnja, 2023

Po nagovoru roditelja: Osmogodišnja djevojčica vozila 100 kilometara na sat (Video)

Nemojte propustiti

Ruska policija pokrenula je danas istragu pošto se na Internetu pojavio snimak na kojem osmogodišnja djevojčica na nagovor roditelja vozi automobil brzinom od čak sto kilometara na čas.

djevojcica-autoDmitrij i Lena Mikulčik snimili su nedavno svoju osmogodišnju ćerku Karinu kako vozi njihov “audi” po klizavom avgustu, dok oni sjede pored nje i podstiču je da poveća brzinu.

Upravo se čita:  Stiže El Nino: Mnogim zemljama prijeti suša. Evo što čeka Europu

Na snimku postavljenom na Internetu, čuje se kako djevojčica, jedva dovoljno visoka da može da vidi nešto iznad volana, kaže roditeljima “eto, osmogodišnje dijete umije da vozi kola”, dok je otac podstiče da ubrza, sve dok ne dostigne brzinu od sto kilometara na čas.

Uprkos brzini i snijegu na putu u okrugu Sankt Peterburga, ni Karina ni njeni roditelji nisu vezali pojas, prenose agencije.

Upravo se čita:  Žena obavila kupovinu u Njemačkoj pa iznenadila objavom: "Nevjerovatno, ovo je koštalo 29,38 eura"

Snimak na Internetu je imao skoro 500.000 pregleda za tri dana. Neki ljudi su u komentarima kritikovali roditelje, dok su ih drugi hvalili, jer su kćerku tako rano naučili da vozi kola.

Pročitajte još

Izdvajamo

Dr. Kemal Dizdarević kod Senada Hadžifejzovića: Alisa Mutap nije imala potres mozga, a posljedično ni amneziju

Dr. Dizdarević je bio jedan od članova tima vještaka iz KCUS-a koji su obavili vještačenje Alise Mutap, djevojke ubijenog...

Možda vas zanima i ovo