Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Po nagovoru roditelja: Osmogodišnja djevojčica vozila 100 kilometara na sat (Video)

Preporučeno

Ruska policija pokrenula je danas istragu pošto se na Internetu pojavio snimak na kojem osmogodišnja djevojčica na nagovor roditelja vozi automobil brzinom od čak sto kilometara na čas.

djevojcica-autoDmitrij i Lena Mikulčik snimili su nedavno svoju osmogodišnju ćerku Karinu kako vozi njihov “audi” po klizavom avgustu, dok oni sjede pored nje i podstiču je da poveća brzinu.

Upravo se čita:  U Njemačkoj uhapšena braća iz Bosne i Hercegovine

Na snimku postavljenom na Internetu, čuje se kako djevojčica, jedva dovoljno visoka da može da vidi nešto iznad volana, kaže roditeljima “eto, osmogodišnje dijete umije da vozi kola”, dok je otac podstiče da ubrza, sve dok ne dostigne brzinu od sto kilometara na čas.

Uprkos brzini i snijegu na putu u okrugu Sankt Peterburga, ni Karina ni njeni roditelji nisu vezali pojas, prenose agencije.

Upravo se čita:  U Švicarskoj uhapšena tri pjevača koji su došli kao turisti a nastupali bez radne vize!

Snimak na Internetu je imao skoro 500.000 pregleda za tri dana. Neki ljudi su u komentarima kritikovali roditelje, dok su ih drugi hvalili, jer su kćerku tako rano naučili da vozi kola.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas