Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Onemogućen željeznički saobraćaj: Kod Visokog pokradeni tegovi kontaktne mreže, putnici čekali satima!

Preporučeno

Kako nezvanično saznajemo, danas su nepoznate osobe pokrale tegove zateznog polja mreže zbog čega je satima onemogućen željeznički saobraćaj na relaciji Zenica-Sarajevo, precinije na potezu Dobrinje – Visoko, a putnici ostali prepušteni sami sebi jer Željeznice FBiH nisu osigurale alternativni prevoz.

zeljeznice_fbih_Na adresu Bh-index portala stiglo je nekoliko e-mailova čitatelja koji su željeli skrenuti na ovaj problem.

Upravo se čita:  Majstora nema ni za lijeka: Gazde kažu da su velike plate

– Voz je krenuo iz Zenice prema Sarajevu u 12 sati, u Kakanj stigao u 12:50, a iz Kaknja krenuo u 13 sati i 55 minuta, vrlo precizno, kazala je Aida, čitateljka Bh-index portala.

Zvaničnu potvrdu o ovom događaju nismo uspjeli dobiti iz Željeznica Federacije BiH jer se na naše telefonske pozive nije niko javljao.

(Bh-index)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH nakon pokušaja ubistva Trumpa: Ovaj čin je apsolutno neprihvatljiv, osuđujem ga

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović osudio je pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i predsjedničkog kandidata...

Još vijesti za vas