Utorak, 16 srpnja, 2024

Policija kaznila 20-godišnjeg vozača Golfa zbog turiranja

Preporučeno

Njihove prijave policiji omogućile su brzu intervenciju policijskih službenika, koji su odmah pristupili kažnjavanju vozača S.D.

Na trgu Alije Izetbegovića u Cazinu došlo je do incidenta koji je rezultirao kažnjavanjem vozača automobila marke Golf. Građani su prijavili narušavanje Javnog reda i mira koje je prouzročio vozač turiranjem vozila i stvaranjem nesnošljive buke.

Identificiran kao S.D. (20), vozač Golfa bio je akter ovog incidenta. Policijski službenici su odmah reagirali nakon pritužbi građana i pristupili kažnjavanju vozača koji je narušavao mir na gradskom trgu.

Upravo se čita:  Ovo su vatrogasci koji su spasili dijete (2) sa prozora na šestom spratu: Hodao je po vanjskoj strani prozora, imali smo veliki strah

Narušavanje Javnog reda i mira predstavlja ozbiljan prekršaj, a u ovom slučaju, turiranje motora Golfa rezultiralo je stvaranjem nesnošljive buke koja je uznemiravala građane na pomenutom trgu.

Građani su brzo reagirali na neprijatnost koju je vozač izazvao. Njihove prijave policiji omogućile su brzu intervenciju policijskih službenika, koji su odmah pristupili kažnjavanju vozača S.D.

Upravo se čita:  Sladić upozorava: "Ljudi čuvajmo se svi"

Policijski službenici su vozača kažnjavali prekršajnim nalogom, a kazna se odnosi na narušavanje Javnog reda i mira.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Komarnici kao unosan biznis u BiH: Majstori zarađuju i do 1000 KM sedmično

Posljednjih godina, biznis s komarnicima za prozore i vrata postao je izuzetno unosan širom Bosne i Hercegovine. Samostalni majstori u...

Još vijesti za vas