Srijeda, 24 srpnja, 2024

Ponovo se oglasila policija o filmskoj krađi pola miliona KM iz marketa u BiH: Traže se najmanje dva kradljivca

Preporučeno

- I u daljem radu pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Doboju nastavljamo sa preduzimanjem mjera i mjera

Policija u Doboju sumnjiči najmanje dva izvršioca za krivično djelo teška krađa nad privrednim društvom “Đurić” u Doboju u kojoj je otuđeno više od 500.000 KM, izjavio je načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj Dragan Sušić.

Sušić je rekao novinarima da je policija do sada preduzela niz operativnih mjera i radnji i da je prikupljeno dosta dokaza vezano za izvršenje navedenog krivičnog djela.

Upravo se čita:  Nova uredba Vlade FBiH: Hoće li poslodavci isplatiti pomoć radnicima? Odobreno dodatnih 2.768 KM

– I u daljem radu pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Doboju nastavljamo sa preduzimanjem mjera i radnji koje bi trebalo da doprinese rasvetljavanju ovog krivičnog djela u potpunosti i lišavanja slobode najmanje dva izvršioca ovog krivičnog djela, izjavio je Sušić, prenosi mediji iz bh. entiteta RS.

On je podsjetio da je 20. maja u osam sati policiji prijavljeno izvršenje krivičnog djela teške krađe pri čemu je iz vozila privrednog društva otuđena veća količina novca u iznosu više od 500.000 KM.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas