Utorak, 28 studenoga, 2023

Porodična drama: Bosanac u Austriji prijetio da će nožem ubiti kćerku, oboje su završili u bolnici

Prema pisanju austrijskih medija, protiv njega je podnesena prijava, a slučaj će biti proslijeđen javnom tužilaštvu u Klagenfurtu po okončanju istrage.

Preporučeno

Prava porodična drama odigrala se sinoć u Klagenfurtu gdje se državljanin Bosne i Hercegovine (81) sukobio sa kćerkom (59) nakon čega je izvadio nož. U ovom sukobu oboje su povrijeđeni.

Naime, policija je dobila prijavu nasilja u porodici da bi dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je došlo do sukoba između oca i kćerke, koji je eskalirao do te mjere da je on izvadio nož.

Upravo se čita:  Plava karta i tri koraka: Novi njemački zakon ubrzat će iseljavanje iz BiH

Oni su se, kako prenose mediji, prije potezanja noža i fizički sukobili, nakon čega su oboje morali potražiti pomoć u bolnici u Klagenfurtu.

Prema pisanju austrijskih medija, protiv njega je podnesena prijava, a slučaj će biti proslijeđen javnom tužilaštvu u Klagenfurtu po okončanju istrage. Takođe ocu je određena privremena mjera zabrane prilaska.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Drugi pokušaj: Stranke trojke i HDZ BiH danas se sastaju u Parlamentu BiH

Iz Parlamentarne skupštine BiH medijima je došla najava sastanka predstavnika parlamentarnih političkih stranaka iz Federacije BiH koje čine većinu...

Možda vas zanima i ovo