Petak, 24 svibnja, 2024

Porodična drama: Bosanac u Austriji prijetio da će nožem ubiti kćerku, oboje su završili u bolnici

Preporučeno

Prema pisanju austrijskih medija, protiv njega je podnesena prijava, a slučaj će biti proslijeđen javnom tužilaštvu u Klagenfurtu po okončanju istrage.

Prava porodična drama odigrala se sinoć u Klagenfurtu gdje se državljanin Bosne i Hercegovine (81) sukobio sa kćerkom (59) nakon čega je izvadio nož. U ovom sukobu oboje su povrijeđeni.

Naime, policija je dobila prijavu nasilja u porodici da bi dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je došlo do sukoba između oca i kćerke, koji je eskalirao do te mjere da je on izvadio nož.

Oni su se, kako prenose mediji, prije potezanja noža i fizički sukobili, nakon čega su oboje morali potražiti pomoć u bolnici u Klagenfurtu.

Prema pisanju austrijskih medija, protiv njega je podnesena prijava, a slučaj će biti proslijeđen javnom tužilaštvu u Klagenfurtu po okončanju istrage. Takođe ocu je određena privremena mjera zabrane prilaska.

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je nastradali mladić: Motociklista poginuo u sudaru kod Laktaša

U teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros kod Laktaša poginuo je motorista Kristian Daić (35) iz Bosanskog novog (Novog Grada). Nesreća...

Još vijesti za vas