Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Porodična tragedija u Modričkom Lugu: Muškarac iz Gračanice ubio punicu i teško ranio suprugu

Preporučeno

Muškarac sa inicijalima A.B. (28) jučer je u Modričkom Lugu, opština Vukosavlje, nakon porodične svađe ubio iz vatrenog oružja žensku osobu sa inicijalima V.K. (53) i teško ranio drugu žensku osobu sa inicijalima M.B. (33), potvrdio je dežurni Okružnog tužilaštva Doboj Mladen Simić.

vukosavlje_ubistvo

Simić je izjavio da je V.K. preminula na mjestu pucnjave, dok je M.B. sa povredama opasnim po život prevezena u Klinički centar Banja Luka.

Upravo se čita:  Bh. građani zaduženi do guše: Krediti stanovništvu porasli za milijardu KM

“Nakon počinjenih krivičnih djela osumnjičeni A.B. se udaljio sa mjesta događaja i dobrovoljno se predao policiji u Gračanici”, rekao je Simić.

Simić je istakao da je uviđaj u toku i da će biti obavljena obdukcija tijela radi utvrđivanja uzroka smrti.

“Ubistvo je izvršeno najvjerovatnije pištoljem”, rekao je Simić i naglasio da se uzimaju tragovi, a bit će izvršena i potrebna vještačenja, prenosi Srna.

Upravo se čita:  Turistički radnici u Neumu zadovoljno trljaju ruke: Očekuje se stopostotna popunjenost kapaciteta

Kako BN televizija nezvanično doznaje smrtno je stradala V.K. , koju je u njenoj kući pucnjem iz pištolja usmrtio zet A.K. iz Gračanice, naselje Pašalići. Pretpostavlja se da je jedan od dva ispaljena hica teško povrijedio E.B. ,kćerku V.K. i suprugu od A.K. , koja se prije šest dana sa kćerkom vratila majci u Vukosavlje.

Upravo se čita:  Troškovi četveročlane porodice za četiri godine skočili više od 1.000 KM

Zdravstveno stanje E.K. je kritično i trenutno se nalazi u Kliničko bolničkom centru Banja Luka. E. K. i A. K. imaju šestogodišnju kćerku, dok  E.K. iz prvog braka ima petnaestogodišnjeg sina, koji je živio sa bakom V.K.

Istraga o ovom slučaju je u toku i trebala bi dati odgovor šta je pravi uzrok porodične tragedije koja je uznemirila mještane Modričkog Luga.

(Bh-index)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

U Hrvatskoj je trenutno 930 hiljada turista pri čemu je turistički promet u dolascima veći za pet, a noćenjima...

Još vijesti za vas