Nedjelja, 1 listopada, 2023

Porodilje ogorčene na Konakovića i Vranića: “Naši muževi jedva do vrata da smiju doći, a kamoli pomisliti u sobu da uđu”

Preporučeno

Pored čestitki roditeljima na Facebooku javila se i ogorčena porodilja koja se pita kakve privilegije imaju političari pa mogu sve šta požele.

Dalija Hasanbegović-Konaković podijelila je prve fotografije nakon poroda. Sretna porodica pozirala je zajedno s novim članom.

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković i voditeljica Al Jazeere Balkans prije dva dana dobili su drugo dijete.

Upravo se čita:  Bahati Sarajlija stao kod SCC-a na tramvajske šine, upalio sva četiri i otišao na 20-ak minuta

Sada je Dalija uz emotivnu poruku i niz fotografija na Instagramu otkrila i koje ime su dali kćerki.

“Dva naša čuda, naše uslišene dove, dva najveća blagoslova i dara od Boga dragog. Milost toliko ogromna da joj se nismo smjeli ni nadati. Naša dva svjetionika da postanemo još bolji ljudi i naša dva najvažnija životna zadatka. Naše zlatne djevojčice – Kiana Aja & Kaira Nur. Dobro nam došla meduškice u našu šašavu porodicu koja se mnogo voli i čvrsto zajedno stoji. Hvala Bogu dragom beskrajno na svim milostima”, napisala je voditeljica.

Upravo se čita:  Med se ne jede i nije čarobni napitak: Bh. pčelar razbio mitove o pčelinjim proizvodima

Pored čestitki roditeljima na Facebooku javila se i ogorčena porodilja koja se pita kakve privilegije imaju političari pa mogu sve šta požele.

“Kakve su ovo privilegije jednog političara? Naši muževi jedva do vrata da smiju doći, a kamoli pomisliti u sobu da uđu. Dozvolite posjete pacijentima bilo kojeg odjela! Poručila je ogorčena čitateljica te u svojoj objavi označila Elmedina Konakovića, ministra zdravstva Kantona Sarajevo Harisa Vranića te direktora bolnice “Abdulah Nakaš” Ismeta Gavrankapetanovića.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

I Ramo Isak poslao poruku Dodiku: Iskoristi dane na slobodi, uživaj u bh. ljepotama

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak reagovao je na izjavu predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika o tome da...

Možda vas zanima i ovo