Srijeda, 19 lipnja, 2024

Porodilje ogorčene na Konakovića i Vranića: “Naši muževi jedva do vrata da smiju doći, a kamoli pomisliti u sobu da uđu”

Preporučeno

Pored čestitki roditeljima na Facebooku javila se i ogorčena porodilja koja se pita kakve privilegije imaju političari pa mogu sve šta požele.

Dalija Hasanbegović-Konaković podijelila je prve fotografije nakon poroda. Sretna porodica pozirala je zajedno s novim članom.

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković i voditeljica Al Jazeere Balkans prije dva dana dobili su drugo dijete.

Upravo se čita:  Neobičan let aviona na nebu iznad BiH izazvao brojne reakcije: "Kao kad majstori kad postavljaju podno grijanje"

Sada je Dalija uz emotivnu poruku i niz fotografija na Instagramu otkrila i koje ime su dali kćerki.

“Dva naša čuda, naše uslišene dove, dva najveća blagoslova i dara od Boga dragog. Milost toliko ogromna da joj se nismo smjeli ni nadati. Naša dva svjetionika da postanemo još bolji ljudi i naša dva najvažnija životna zadatka. Naše zlatne djevojčice – Kiana Aja & Kaira Nur. Dobro nam došla meduškice u našu šašavu porodicu koja se mnogo voli i čvrsto zajedno stoji. Hvala Bogu dragom beskrajno na svim milostima”, napisala je voditeljica.

Upravo se čita:  Gazda iz snova: Vlasnik bh. firme svim svojim radnicima platio ljetovanje u Neumu

Pored čestitki roditeljima na Facebooku javila se i ogorčena porodilja koja se pita kakve privilegije imaju političari pa mogu sve šta požele.

“Kakve su ovo privilegije jednog političara? Naši muževi jedva do vrata da smiju doći, a kamoli pomisliti u sobu da uđu. Dozvolite posjete pacijentima bilo kojeg odjela! Poručila je ogorčena čitateljica te u svojoj objavi označila Elmedina Konakovića, ministra zdravstva Kantona Sarajevo Harisa Vranića te direktora bolnice “Abdulah Nakaš” Ismeta Gavrankapetanovića.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Tragedija na Jablaničkom jezeru: Utopio se maloljetnik

U Jablaničkom jezeru u mjestu Radešine u Konjicu u utorak se utopio maloljetnik, izvijestili su iz GSS-a Prenj. Kako navode,...

Još vijesti za vas