Srijeda, 4 listopada, 2023

Ispunjena posljednja želja umiruće tinejdžerke: Pogledajte šta je za nju učinila Fondacija Make-A-Wish!

Preporučeno

Amerikanki Leslie Riveri (18) je u aprilu ove godine dijagnosticirana leukemija, a njeno stanje proglašeno je neizlječivim. Fondacija Make-A-Wish odlučila joj je ispuniti posljednju želju i omogućiti vjenčanje sa školskom ljubavi, piše Daily Mail.

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Rivera je Daniela Mendeza upoznala u oktobru prošle godine na sastanku antirasističkog kluba i odmah su se zaljubili. Međutim, nakon nekoliko mjeseci je Riveri dijagnosticirana smrtonosna bolest, a Mendez je neprekidno bio uz nju.

Upravo se čita:  Platiti račune ili jesti: Koliko će ograničavanje marži rasteretiti kućne budžete

Rivera je svoju posljednju želju iznijela fondaciji Make-A-Wish, koja se odmah prihvatila organizacije vjenčanja, a čak su angažovali i poznatog američkog organizatora vjenčanja, Davida Tuteru.

Vjenčanje, čija je tema bila tinejdžerski hit “Sumrak”, održalo se u Orange Countyju u Californiji, u krugu prijatelja i porodice. Rivera je prije toga morala provesti čitav dan u bolnici na transfuziji krvi, piše Daily Mail

Upravo se čita:  Meteorolog Sladić rekao o čemu ovisi kakva će biti zima: Jedan poremećaj i stvari mijenjaju kurs

tinejderka2

(Bh-index)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo