Petak, 24 svibnja, 2024

Ispunjena posljednja želja umiruće tinejdžerke: Pogledajte šta je za nju učinila Fondacija Make-A-Wish!

Preporučeno

Amerikanki Leslie Riveri (18) je u aprilu ove godine dijagnosticirana leukemija, a njeno stanje proglašeno je neizlječivim. Fondacija Make-A-Wish odlučila joj je ispuniti posljednju želju i omogućiti vjenčanje sa školskom ljubavi, piše Daily Mail.

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Rivera je Daniela Mendeza upoznala u oktobru prošle godine na sastanku antirasističkog kluba i odmah su se zaljubili. Međutim, nakon nekoliko mjeseci je Riveri dijagnosticirana smrtonosna bolest, a Mendez je neprekidno bio uz nju.

Upravo se čita:  Usvojene su izmjene zakona o kontroli cijena: Šta one donose?

Rivera je svoju posljednju želju iznijela fondaciji Make-A-Wish, koja se odmah prihvatila organizacije vjenčanja, a čak su angažovali i poznatog američkog organizatora vjenčanja, Davida Tuteru.

Vjenčanje, čija je tema bila tinejdžerski hit “Sumrak”, održalo se u Orange Countyju u Californiji, u krugu prijatelja i porodice. Rivera je prije toga morala provesti čitav dan u bolnici na transfuziji krvi, piše Daily Mail

Upravo se čita:  Tehničari i medicinske sestre iz FBiH mogli bi na obvezne specijalizacije

tinejderka2

(Bh-index)

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je nastradali mladić: Motociklista poginuo u sudaru kod Laktaša

U teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros kod Laktaša poginuo je motorista Kristian Daić (35) iz Bosanskog novog (Novog Grada). Nesreća...

Još vijesti za vas