Petak, 1 prosinca, 2023

Potvrđen identitet djevojke koju su pripadici Hamasa mrtvu vozili na kamionetu: Nedavno je boravila i u Hrvatskoj

Mlada žena je bila tatto umjetnica i putovala je po svijetu. Nedavno je boravila i u Hrvatskoj, u kampu Kozice kod Senja.

Preporučeno

Jedan od najpotresnijih snimaka koji se pojavio na društvenoj mreži X nakon napada Hamasa na Izrael bio je onaj u kome se vojnici voze na kamionetu sjedeći pored ubijene mlade žene.

CNN i Washington Post prenose da je mlada žena Shani Louk, državljanka Njemačke i Izraela. Prema tvrdnjama WP-a mlada žena je boravila na festivalu mra na koji su upali pripadnici Hamasa.

Upravo se čita:  Opet se nešto čudno dešava u Kini, WHO želi odgovore, u Pekingu hladni: ‘Rutinska provjera’

Na društvenim mrežama objavljen je i video u kome njena majka moli da pripadnici Hamasa vrate tijelo njene kćerke. Nije potvrđeno da je ovaj video zapis vjerodostojan.

Shani je bila mučena, brutalno ubijena, a pripadnici Hamasa su pored brutalnog snimka njeno tijelo izložili kao trofej, navode mediji.

Mlada žena je bila tatto umjetnica i putovala je po svijetu. Nedavno je boravila i u Hrvatskoj, u kampu Kozice kod Senja.

Upravo se čita:  Supruga šefa ukrajinske vojne obavještajne službe otrovana teškim metalima!?

Hamasovi vojnici tvrdili su da se na snimku nalazi tijelo žene koja je pripadnica Vojske Izraela.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo