Subota, 23 rujna, 2023

Potvrđeno: Wizz Air ukinuo još jedan let iz Bosne i Hercegovine

Preporučeno

Wizz Air je otkazao letove iz Banjaluke za Malme, a sada otkazuje linije za Stockholm Skavstu, te će zadnji let biti 28. avgusta

Avio-linija iz Banjaluke za Hamburg saobraćaće samo tokom ljetne sezone, dok su letovi na ruti Banjaluka – Stockholm Skavsta prekinuti, potvrdila je za “Nezavisne novine” Tamara Nikiforova, menadžerica korporativnih komunikacija Wizz Aira.

Upravo se čita:  "Prevent" stavio katanac, 70 radnica na ulici, otpremnine nedovoljne

Kako navodi, Wizz Air kontinuirano prati performanse svojih ruta kako bi omogućio da najpopularnije destinacije imaju najniže moguće cijene karata.

“Kao što je uobičajena praksa u avioindustriji, Wizz Air optimizuje svoju mrežu na temelju rezultata ovih pregleda i sezona putovanja, tako da će linija Banjaluka – Hamburg saobraćati samo tokom ljetne sezone, dok su letovi na ruti Banjaluka – Stockholm Skavsta prekinuti. Nastavljamo da pratimo ponudu i potražnju na tržištu kako bismo svojim putnicima mogli ponuditi najbolje opcije putovanja”, rekla je Nikiforova.

Upravo se čita:  Zatvorena još jedna fabrika u BiH: Radnici će dobiti otpremnine u iznosu od oko 400-500 KM

Kako je istakla, putnici sa rezervacijama na koje utiče ova promjena bivaju obaviješteni i automatski im se nudi alternativni raspored letenja, potpuni povrat novca na originalni način plaćanja ili 120 odsto originalne cijene u obliku kredita za rezervaciju aviokarata.

Podsjećamo, Wizz Air je otkazao letove iz Banjaluke za Malme, a sada otkazuje linije za Stockholm Skavstu, te će zadnji let biti 28. avgusta, dok će samo tokom ljeta saobraćati za Hamburg.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Prognoza meteorologa: Evo kakvo će vrijeme biti do 4. oktobra

Ciklona će u dane vikenda u Bosni i Hercegovini donijeti padavine i manje topao zrak u odnosu na proteklu...

Možda vas zanima i ovo