Utorak, 23 srpnja, 2024

Poznat termin dženaze svirepo ubijenoj Nermini

Preporučeno

Nermina nije imala roditelje, a prema smrtovnici, iza nje je ostao brat, amidže, dajdže, tetka, strine…

Dženaza ubijenoj Nermini Krajini biće obavljena u sutra poslije ikindije namaza u 17.15 sati ispred Centralne džamije Sokolović Kolonija, a ukop će se obaviti na mezarju Kovači u Hrasnici.

Nermina je ubijena na okrutan način 26. juna u 38. godini života. Prethodno je bila zarobljena i mučena danima. Njen suprug Goran Ravlić i svekrva Leđiba Ravlić osumnjičeni su za krivično djelo ubistvo na okrutan način, dok je Latif Jašarević osumnjičen za krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i pružanje pomoći osumnjičenima nakon izvršenog krivičnog djela.

Upravo se čita:  Došao na odmor u BiH, lopovi mu provalili u kuću i odnijeli 1,6 miliona KM

“Goran Ravlić i Leđiba Ravlić sumnjiče se da su, po prethodnom dogovoru, na okrutan način usmrtili 38-godišnjakinju, suprugu osumnjičenog Gorana Ravlića u stanu u ulici Kolodvorska. Prvobitno su joj uskratili bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svijetom, potom je danima psihički i fizički zlostavljali usljed čega je nastupila smrt. Latif Jašarević sumnjiči se da, iako je znao za ubistvo, nije ga prijavio. Istovremeno, osumnjičenima je pokušao pomoći da ga prikriju. Tokom uviđaja kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica, u stanu su pronađeni predmeti namijenjeni za uklanjanje tragova izvršenja krivičnog djela”, saopšteno je iz Tužilaštva KS.

Upravo se čita:  Novi detalji pucnjave koja je uznemirila Sarajevo: Poznata uloga žene koja je pomagala braći Abazi koji su izrešetali 39-godišnjaka na Šipu

Nermina nije imala roditelje, a prema smrtovnici, iza nje je ostao brat, amidže, dajdže, tetka, strine… Ovo svirepo ubistvo uznemirilo je građane Sarajeva, ali i čitavog regiona.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Život na kredit: Banke od građana potražuju oko 12 milijardi maraka

Bosanci i Hercegovci bankama su dužni oko 12 milijardi maraka. Značajna cifra koju dugujemo bankama, odnosi se i na...

Još vijesti za vas