Srijeda, 29 svibnja, 2024

Poznati detalji stravičnog zločina u BiH: Ubica pozvao kćerku i rekao da će joj ubiti majku

Autor:ATV

Preporučeno

Iz PU Foča ranije saopšteno da su tijela pronađena juče oko 17.00 sati nakon prijave policiji.

Tijela Radomira Andrića (69) i njegove supruge Mileve (61) pronađena su u njihovoj kući u naselju Rataja kod Foče, a prema nezvaničnim informacijama muž je iz pištolja ubio suprugu, pa presudio sebi.

Kako saznaje ATV na to ukazuju i prvi rezultati istrage kojima je utvrđeno da je Radomir prije zločina telefonom pozvao jednu od svojih kćerki i saopštio joj da ”više neće biti ni njega ni nje”, misleći na svoju suprugu.

Upravo se čita:  Zašto je policija za trostruko ubistvo u Tuzli saznala tek ujutro: “Ni stanari ga nisu prepoznali”

Uplašena kćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava. Nažalost stigao je prekasno. Zatekao je zaključana vrata kuće, a kako mu niko nije otvarao razvalio je vrata, ušao unutra i zatekao tijela supružnika.

“U kući su pronađena dva tijela sa ranama od vatrenog oružja, a kraj je zatečen pištolj. Sve ukazuje na ubistvo i samoubistvo, ali su istražne radnje i dalje u toku”, kaže izvor ATV-a.

Upravo se čita:  "Ostala je zaglavljena u vozilu koje je sletilo u rijeku": Poznat identitet 25-godišnje djevojke koja je poginula u stravičnoj saobraćajki kod Bihaća

Iz PU Foča ranije saopšteno da su tijela pronađena juče oko 17.00 sati nakon prijave policiji.

Na lice mjesta izašli su službenici Policijske uprave Foča, zajedno sa službom Hitne medicinske pomoći. Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje i kriminalistička policija.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Radnici BHRT-a održali protest upozorenja, moguć i generalni štrajk

Radnici BHRT-a održali su danas protest upozorenja kojim su željeli ukazati na katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj se nalaze. Predstavnici...

Još vijesti za vas