Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Predsjedništvo Srbije: Grigorije potcjenjuje srpski narod

Preporučeno

Predsjedništvo Srbije je, u povodu stavova vladike zahumsko-hercegovačkog Grigorija iznijetih u emisji “Utisak nedjelje”, ocijenilo da je riječ o samoreklamerstvu i potcjenjivanju srpskog naroda.

Episkop Grigorije Durić (Foto: Anadolija)
Episkop Grigorije Durić (Foto: Anadolija)

“Kada pojedinci pokušavaju da se pomoću besmislenih uvreda i svrstavanja u određene političke opcije izdignu u javnosti i na hijerarhijskoj ljestvici, a pri tom narod uče božjem promislu i duhovnosti, potcjenjuju srpski narod. Njihovom samoreklamiranju niko pri zdravoj pameti ne bi trebalo da doprinosi, osim onih čiji osobni interes ima prevagu nad narodnim”, poručili su iz Predsjedništva Srbije, prenosi Tanjug.

Upravo se čita:  Nevrijeme u Sloveniji: Padao grad veličine jajeta

Vladika Grigorije je gostujući u nedjeljnoj emisiji na TV B92, kritikovao neke poteze predsjednika Srbije Tomislava Nikolića. Konstatujući da su svima potrebne škole da bi se neke stvari rekle, vladika je ocijenio da je predsjednik Srbije napravio veliku grešku kada je za bosanskohercegovačku televiziju rekao :Klečim i tražim oproštaj za Srbiju.

Izvor: Nezavisne

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH nakon pokušaja ubistva Trumpa: Ovaj čin je apsolutno neprihvatljiv, osuđujem ga

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović osudio je pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i predsjedničkog kandidata...

Još vijesti za vas