Subota, 22 lipnja, 2024

Premijer Nikšić, te ministri Mijatović, Dizdar i Lakić putuju u Njemačku da bodre rukometne “Zmajeve”

Preporučeno

Sve troškove ovog putovanja i smještaja premijer Nermin Nikšić i ministri snosit će ličnim sredstvima.

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić putuje danas u Mannheim gdje će se pridružiti brojnim navijačima reprezentacije BiH, koja učestvuje na Evropskom prvenstvu u rukometu u Njemačkoj.

Sa premijerom u Njemačku putuju zamjenik premijera i federalni ministar Vojin Mijatović, kao i federalni ministri Nerin Dizdar i Vedran Lakić.

Sve troškove ovog putovanja i smještaja premijer Nikšić i ministri snosit će ličnim sredstvima.

Upravo se čita:  Bošnjački povratnici u Trebinju uznemireni: 'Policija druge države ponovo u BiH, pozivamo institucije na hitnu reakciju'

Rukometni “Zmajevi” u grupi E, u kojoj su još Švedska, Nizozemska i Gruzija, nastupaju na Evropskom prvenstvu koje se od 10. do 28. januara održava u Njemačkoj. Sve utakmice naše grupe igraju se u SAP Areni u gradu Mannheimu.

Rukometni reprezentativci BiH prvu utakmicu odigrali su 11. januara protiv Švedske. BiH i Nizozemska igraju 13. januara u 18 sati, a 15. januara Bosna i Hercegovina protiv Gruzije u istoj satnici zatvara takmičenje u grupi E.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Direktor Elektroprivrede BiH nema dobre vijesti: Ispadi, puput jučerašnjeg kolapsa, mogući su i ubuduće!

Neviđeni kolaps elektroenergetskog sistema - na dva sata paralizirana Bosna i Hercegovina, Crna Gora i dio Hrvatske... O uzrocima...

Još vijesti za vas