Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Priča iz Viteza: Ibro na leđima donio fiću sa smetljišta

Nemojte propustiti

Ibrahim Smajić živi s bolesnim sinom i suprugom bez redovitih primanja.

On se svaki dan bori za svoju slobodu i preživljavanje. Kada ima posla za konja ide raditi. Kada nema posla s konjem onda obilazi deponije u srednjoj Bosni i traži staro željezo koje prodaje u otpad. Zajedno sa sinom koji je 90 postotni invalid prebire smeće i tako zarađuje za život.

Upravo se čita:  Gastarbajter iz Njemačke slao familiji novac svakog mjeseca, a onda saznao šta oni zapravo rade i pobijesnio

Ispričao nam je kako je jednoga fiću isjekao sjekirom i prenio sa smetljišta kući i na leđima. Pogledajte što nam je još Ibro izjavio u današnjem videu.

Svi koji žele pomoći Ibri donacijom da napravi štalu mogu to učiniti putem Western union banke na adresu: Ibrahim Smajić Bukve b.b. 72250 Vitez, BiH mobitel br. 061 875 357.

Upravo se čita:  Milan Pavlović objavio fotografiju s Neletom Karajlićem i opisom isprovocirao mnoge: "Malo vas je... Malo vas je"

Pročitajte još

Izdvajamo

VSTV-u BiH status posmatrača u Evropskoj mreži pravosudnih vijeća

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTVBiH) dobilo je danas status posmatrača u Evropskoj mreži pravosudnih vijeća...

Možda vas zanima i ovo