Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Prijatelji i poznanici u šoku nakon skoka mladića sa zgrade: Ne možemo vjerovati da našeg Čaketa više nema

Preporučeno

U subotu oko 17 sati u naselju Slatina u Tuzli, 28-godišnji muškarac rodom iz Vlasenice, nastanjen u Gradu soli, izvršio je samoubistvo. Na lice mjesta su izašli pripadnici policijske uprave, kako bi obavili uviđaj.

NihadCMladić je skočio u smrt iz haustora u ulici Mirze Hadžimehmedovića 32, u tuzlanskom naselju Slatina, a potvrdile su se informacije iz policije stradali nije stanovnik ovog naselja. U prvi mah je to bilo teže utvrditi, jer kod njega nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

Upravo se čita:  Novorođenče “nestalo” nakon porođaja u Foči: Majka tvrdi da ga je bacila u Drinu!

“Svi smo u šoku, ne možemo da vjerujemo da je na ovakav način sebi oduzeo život, da našeg Čaketa više nema” u nevjerici i kroz plač govore Nihadovi mnogobrojni prijatelji i poznanici.

Kako nezvanično doznajemo, riječ je o Nihadu Čakišiću iz Tuzle, rođenom 1984. godine. Ostavio je i oproštajno pismo u kojem je objasnio zašto se odlučio da na ovakav način završi svoj mladi život.

Upravo se čita:  Novorođenče “nestalo” nakon porođaja u Foči: Majka tvrdi da ga je bacila u Drinu!

slatina-samoubistvo9-600x366

Izvor: Tuzlanski.ba

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas