Srijeda, 17 travnja, 2024

Prijateljica Nikole i Gordane otkrila detalje iz života: Imali su otvoren brak, na proslavama su se psovali

Preporučeno

Kako Telegraf saznaje od, oni su svake godine organizovali proslavu za Badnji dan za cijeli komšiluk.

Prijateljica porodice Teodorović u kojoj se sinoć dogodilo teško ubistvo, kada je Nikola, kako se sumnja, bušilicom usmrtio svoju suprugu Gordanu, a potom pokušao samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta, za Telegraf je kazao da su oni imali skladan, ali i veoma slobodan brak.

– Oni su bili, malo je reći ljudi iz naroda, dobri sa svima, a nekako je bilo i smiješno kako su on i Gordana pričali, svađali su se, ali to je više djelovalo kao šala. Nikola je često psovao Gordanu pa onda i ona njega, posebno na proslavama kada se okupimo – kaže sagovornica.

Upravo se čita:  Nastavlja se potraga za tijelom malene Danke Ilić: Policija na novoj lokaciji

– Imali su i nekog psa, Gordana je u posljednje vrijeme htjela da ga udome, jer je kao nervirao je je bio opasan, ali je Nikola uvijek uspijevao da ga zadrži- dodaje ona.

Kako Telegraf saznaje od, oni su svake godine organizovali proslavu za Badnji dan za cijeli komšiluk.

– Ma to je bilo ludilo, vatromet, jagnje, prase, muzika, niko nije znao da napravi štimung kao Nikola i Gordana, svi smo se tu okupljali svake godine – kaže ona i dodaje da ih je često posjećivala i na njihovom štandu na Najlon pijaci i da je Nikola strastveno volio pecanje, ali i akvarijume i ribice.

Upravo se čita:  Drastična promjena vremena: U Zagrebu za 24 sata temperatura pala za 20 stepeni, u Zagorju snijeg

Sagovornica ne isključuje mogućnost da je u njihovom braku bilo i prevara, ali ne vjeruje da bi to mogao biti povod za ubistvo, jer su imali poprilično otvoren brak i nije isključeno da su jedno drugom pričali o tome.

Inače, ispred jučer je bilo mirno i nema puno ni komšija, za razliku od sinoć kada su svi bili okupljeni. Jedino je jedan od komšija rekao da mu je i dalje nevjerovatno da je Nikola to uradio, kaže da je on posljednji za kog bi mogao da pomisli da bi to uradio.

Upravo se čita:  Obustavlja se potraga za tijelom male Danke u ovom obimu, istražitelji planiraju nešto drugo

Navodi da su se nekad svađali i sa kćerkama, i to najviše zbog toga što su puno izlazile i trošile novac, ali da su to one standardne porodične svađe.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Meteorolog Bakir Krajinović objavio prognozu za cijeli april

Od jutarnjih sati snijeg je prekrio našu zemlju. Iako smo se nadali da je zima prošla, jutros nam je...

Još vijesti za vas