Subota, 20 srpnja, 2024

Pripadnik OSBiH nestao nakon ispitivanja u policiji: “Niko ga ne traži, bojimo se najgoreg”

Preporučeno

- Prijavili smo nestanak, ali ga niko ne traži. Ako je on stvarno prijetio nekome, zašto se taj neko ne ispita. Bojimo se najgoreg. Molimo sve ljude ako znaju nešto ili imaju neku informaciju da nam jave.

Drago Tanasković, pripadnik OSBIH, nestao je, a njegova očajna porodica nema nikakvih informacija o tome gdje bi se mogao nalaziti.

Tanasković je, kako je navela porodica, priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo iznuda u pokušaju.

Po tvrdnjama porodice on je nakon zadržavanja pušten u utorak oko 21 sat, nakon čega mu se gubi svaki trag. Nije se pojavio na poslu u Bileći, niti u stanu, niti kod porodice u Čajniču.

Porodica je uplašena i zabrinuta. Tvrde da su prijavili nestanak. Šokira ih reakcija policije koja nije pokazala preveliku želju da djeluje.

Upravo se čita:  Gazde odlučuju hoće li radnici raditi po najvećim vrućinama

Radoš Tanasković stric nestalog Draga moli sve ljude ako nešto znaju da im jave na broj 065 469 690.

-Cijela porodica je na ivici očaja. Dečko je priveden i od tada mu se gubi svaki trag. Kada sam rekao da i treba biti priveden, ako je kriv, ali i da se ispita osoba koja ga tuži, jer njega sad nema, komandir policije mi je rekao da ne vjeruje da bi taj dečko mogao biti neko ko bi povrijedio ili ubio drugu osobu. Meni je ta izjava nevjerovatna, jer koliko znam policija nije vjerska organizacija da radi na osnovu vjere – navodi stric nestalog za portal Istok.

Upravo se čita:  Meso luksuz za svakog drugog stanovnika

Dodaje da momka danima nema, a policija koja ga je odvela, ne daje nikakve odgovore.

-Tvrde da su ga pustili. Ali njega nema. Prijavili smo nestanak, ali ga niko ne traži. Ako je on stvarno prijetio nekome, zašto se taj neko ne ispita. Bojimo se najgoreg. Molimo sve ljude ako znaju nešto ili imaju neku informaciju da nam jave. Poslednji put je viđen u Foči. Molim vas ljudi pomozite nam da nađemo Draga – poručio je očajni stric nestalog momka.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Profesor Vedran Zubić protiv rudarenja: Njemačka ima najveće zalihe litija, ali će ugovor potpisati sa Srbijom

Olaf Scholz, njemački kancelar, dolazi u Srbiju s namjerom da ugovori rudarenje litija, što je prije dvije godine na...

Još vijesti za vas