Subota, 10 lipnja, 2023

Procurio skandal iz turističkog raja! Vlasnik hotela postavio skrivene kamere te snimao goste u nezgodnim trenucima

Nemojte propustiti

Skandal je otkriven kada je par koji je odsjeo u hotelu podnio prijavu policiji u Solunu.

Cure detalji skandala na Halkidikiju, gdje je otkriveno da je vlasnik hotela u Grčkoj postavio kamere u hotelske sobe. On je suočen s optužbama da je u svom smještaju postavio skrivene kamere koje su ilegalno snimale intimne trenutke gostiju.

Muškarac koji je prošlog ljeta s obitelji boravio u hotelu progovorio je o šoku koji je osjetio kada je saznao da su privatni trenuci njegove obitelji možda snimljeni bez njegova znanja ili pristanka. Opisuje kako je djetetu mijenjao pelene i kako je dijete dugo bilo golo u sobi, a onda je otkrio da je kamera sve snimila.

Upravo se čita:  Američki obavještajci objavili ko stoji iza rušenja brane u Ukrajini

Otac je objasnio da je na noćnom ormariću pored njihova kreveta pronađen crni uređaj koji je izgledao kao punjač za mobitel, s USB priključkom, i koji je snimao njihove privatne trenutke. Hotel je imao ukupno šest skrivenih kamera koje su snimale video i audio u hotelskim sobama.

Izjavio je da je na početku bio impresioniran hotelom koji ima sve pogodnosti hotela s pet zvjezdica po razumnoj cijeni te je čak čestitao vlasniku.

Upravo se čita:  Slučaj u Austriji: Bosanac pokušao izbjeći kaznu tvrdeći da je žrtva krupnija od njega

Skandal je otkriven kada je par koji je odsjeo u hotelu podnio prijavu policiji u Solunu. Istraga grčke policije pokrenuta je nakon pritužbe mladog para koji je krajem septembra 2022. godine pronašao kameru u sobi u kojoj je proveo noć.

Par je besplatno ugostio vlasnik hotela kao nagradu za suradnju s hotelom prošlog ljeta. No ženin partner, inače električar, otkrio je skrivenu kameru u njihovoj sobi i prijavio je policiji, piše Helllas.

Upravo se čita:  Realnost u Njemačkoj: Kad su i dva posla premalo za pristojan život

Par je izvijestio da kamera neprestano snima slike i zvuk njihovih pokreta. Skandal je izazvao zabrinutost zbog privatnosti i naglasio potrebu za strožim propisima za zaštitu prava gostiju u hotelima i drugim objektima.

Tijekom istrage utvrđeno je da je 34-godišnjak snimao 27 osoba, većinom grčkih i stranih turista, od kojih je 13 osoba identificirano.

Pročitajte još

Izdvajamo

Dr. Kemal Dizdarević kod Senada Hadžifejzovića: Alisa Mutap nije imala potres mozga, a posljedično ni amneziju

Dr. Dizdarević je bio jedan od članova tima vještaka iz KCUS-a koji su obavili vještačenje Alise Mutap, djevojke ubijenog...

Možda vas zanima i ovo