Nedjelja, 21 travnja, 2024

Procurio skandal iz turističkog raja! Vlasnik hotela postavio skrivene kamere te snimao goste u nezgodnim trenucima

Preporučeno

Skandal je otkriven kada je par koji je odsjeo u hotelu podnio prijavu policiji u Solunu.

Cure detalji skandala na Halkidikiju, gdje je otkriveno da je vlasnik hotela u Grčkoj postavio kamere u hotelske sobe. On je suočen s optužbama da je u svom smještaju postavio skrivene kamere koje su ilegalno snimale intimne trenutke gostiju.

Muškarac koji je prošlog ljeta s obitelji boravio u hotelu progovorio je o šoku koji je osjetio kada je saznao da su privatni trenuci njegove obitelji možda snimljeni bez njegova znanja ili pristanka. Opisuje kako je djetetu mijenjao pelene i kako je dijete dugo bilo golo u sobi, a onda je otkrio da je kamera sve snimila.

Upravo se čita:  Bosanac na čelu maloljetničke bande koja je sijala strah po ulicama Beča: "Ili ću umrijeti ili ću dobiti doživotnu"

Otac je objasnio da je na noćnom ormariću pored njihova kreveta pronađen crni uređaj koji je izgledao kao punjač za mobitel, s USB priključkom, i koji je snimao njihove privatne trenutke. Hotel je imao ukupno šest skrivenih kamera koje su snimale video i audio u hotelskim sobama.

Izjavio je da je na početku bio impresioniran hotelom koji ima sve pogodnosti hotela s pet zvjezdica po razumnoj cijeni te je čak čestitao vlasniku.

Upravo se čita:  U Njemačkoj uhapšena braća iz Bosne i Hercegovine

Skandal je otkriven kada je par koji je odsjeo u hotelu podnio prijavu policiji u Solunu. Istraga grčke policije pokrenuta je nakon pritužbe mladog para koji je krajem septembra 2022. godine pronašao kameru u sobi u kojoj je proveo noć.

Par je besplatno ugostio vlasnik hotela kao nagradu za suradnju s hotelom prošlog ljeta. No ženin partner, inače električar, otkrio je skrivenu kameru u njihovoj sobi i prijavio je policiji, piše Helllas.

Upravo se čita:  Putin: Rusija će podržati Iran ako SAD napadnu iransko tlo

Par je izvijestio da kamera neprestano snima slike i zvuk njihovih pokreta. Skandal je izazvao zabrinutost zbog privatnosti i naglasio potrebu za strožim propisima za zaštitu prava gostiju u hotelima i drugim objektima.

Tijekom istrage utvrđeno je da je 34-godišnjak snimao 27 osoba, većinom grčkih i stranih turista, od kojih je 13 osoba identificirano.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Preminula u porođajnoj sali: Ovo je porodilja, majka četvero djece ukopana je u svom selu, Tužilaštvo vodi istragu o smrti

Zdravstveni centar Vranje još uvijek se nije oglasio zvanično saopštenjem o smrti porodilje koja je prije nekoliko dana preminula...

Još vijesti za vas