Četvrtak, 18 travnja, 2024

Pronađeni jezivi simboli na zidovima kuće u kojoj su nađena djeca: Sumnja se da su roditelji bili u sekti

Preporučeno

Prizor na mjestu gdje su pronađena tijela dvojice dječaka (1) i (3) čiji su roditelji bračni par koji je jučer skočio sa solitera u Novom Sadu je jeziv.

Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živio mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tijela njihove djece, saznaje Telegraf.rs.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji s policijom provjerava ove navode.

Upravo se čita:  Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Tijela njihove djece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslana su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prizor na mjestu gdje su pronađena tijela dvojice dječaka (1) i (3) čiji su roditelji bračni par koji je jučer skočio sa solitera u Novom Sadu je jeziv.

U ulici nema žive duše, mrak je, samo svjetlo iz kuće strave u kojoj su nađena, kako se sumnja, ubijena djeca. Ispred dvorišta nalazi se i kombi pogrebne opreme.

Upravo se čita:  Nastavlja se potraga za tijelom malene Danke Ilić: Policija na novoj lokaciji

Komšije su šokirane zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju. Kako su istakli za Telegraf.rs ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Na poziv policije intervenisala je urgentna ljekarska ekipa koja je, na žalost, mogla samo da konstatuje smrt.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas