Srijeda, 29 svibnja, 2024

Putnici u nevjerici posmatrali dramu pri povratku iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu: Vozač autobusa se potukao sa putnikom zbog pasoša

Preporučeno

Nakon verbalnog ali i fizičkog obračuna, putnik i vozač nastavili su dalje prema krajnjoj lokaciji.

Prije nekoliko sedmica dogodio se fizički obračun između vozača autobusa i putnika koji su se zajedno vraćali iz Njemačke za Bosnu i Hercegovinu piše portal Crna-Hronika.

Svađa je navodno nastala zbog pasoša, a ostali putnici su bili svjedoci nemilog događaja. Drama u autobusu oko pasoša nastala je kada je putnik na lokaciji između granica Hrvatske i Bosne i Hercegovine izgubio pasoš (GP Šamac).

Upravo se čita:  Sejo Brajlović traži tri konobara i tri majstora na roštilju: "Plata 2.000KM + bakšiš"

Putnik, sa vozačem ali i ostalim prisutnim osobama u autobusu su zajedno tražili pasoš kojeg nisu mogli pronaći. Sa carinskom kontrolom, cijela drama trajala je oko 90 minuta.

Kako piše isti portal, dvije putnice su pronašle pasoš između dva sjedišta, te su se tu tenzije smirile sve do prve pauze u Bosni i Hercegovini, gd‌je je prvo putnik napao vozača, pa je vozač fizički uzvratio.

Upravo se čita:  Slučaj u BiH: Ucjenjivao udatu ljubavnicu i njene roditelje, dali mu 10.000 eura ali mu to nije bilo dovoljno

Ostali putnici su sve to sa nevjericom posmatrali a jedan od njih uspio je snimio dio događaja. Nakon verbalnog ali i fizičkog obračuna, putnik i vozač nastavili su dalje prema krajnjoj lokaciji.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Radnici BHRT-a održali protest upozorenja, moguć i generalni štrajk

Radnici BHRT-a održali su danas protest upozorenja kojim su željeli ukazati na katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj se nalaze. Predstavnici...

Još vijesti za vas