Utorak, 27 veljače, 2024

“Rođena sam Sarajka, kupila sam stan u Turskoj, sad ću glasati za SDA. Vladajući u KS vrše udar na državu iznutra i izvana”

Preporučeno

Gospođa je ocijenila kako vladajući u KS vrše udar na državu, “iznutra i izvana”, i to će prepoznati svako ko “zna čitati između redova”.

Kantonalni odbor SDA KS održao je u ponedjeljak, ispred Narodnog pozorišta Sarajevo, obraćanje javnosti na kojem je zatražena ostavka ministara u Vladi KS. Nakon govora zastupnika Stranke demokratske akcije u Skupštini Kantona Sarajevo Harisa Zahiragića za riječ se javila jedna nezadovoljna Sarajka koja je poručila kako nije članica nijedne stranke, ali će ovaj put glasati za SDA.

Upravo se čita:  Sve više građana odlazi u kladionice: Ne vide izlaz u radu nego u kockanju

“Rođena sam Sarajka, blizu 60 godina, fakultetski obrazovana. Stid me je. Ne pripadam nijednoj stranci, ali ću sada glasati za SDA. Grozna je SDA bila do sada”, kazala je ona, a Zahiragić se i sam složio sa ovim riječima.

Gospođa je ocijenila kako vladajući u KS vrše udar na državu, “iznutra i izvana”, i to će prepoznati svako ko “zna čitati između redova”.

Upravo se čita:  Građani za 24 sata skupili novac da se plati kazna Sarajlijama koji su uništili ploču zločincu Mladiću

“Mi smo izprepadani. Moj brat je poginuo prije 30 godina, imam jednog sina. Kupila sam prije dva mjeseca stan u Turskoj iz straha. Kome, čemu? Da moje dijete gine za Amerikance ili Ruse? Neće”, istakla je Sarajka.

Poručila je kako nam ne treba ovakva Evropa.

“Naš svijet živi u dijaspori i ne priča šta doživljava”, rekla je još te je zaključila kako je “SDA došla pameti”, ali možda kasno. “Bojim se da je 12:10”, slikovito je poručila nezadovoljna Sarajka.

Upravo se čita:  Nizamina tetka otkrila surovu istinu, MUP TK ponovo pokazao svoju nesposobnost i bahatost

Inače, zastupnici SDA kritikovali su danas ministre i Vladu KS zbog “načina organizacije Pridea”, ali i “sodomističkog performansa ispred Narodnog pozorišta Sarajevo”.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Keramičari naplaćivali od 10 do 12 KM po kvadratu, sada mnogo skuplje

U Bijeljini u posljednje dvije godine nisu zabilježeni smanjena potražnja, niti pad cijena stanova. Naprotiv, rast cijena nekretnina pratila...

Još vijesti za vas