Srijeda, 17 srpnja, 2024

Roditelji uznemireni, slučaj istražuje policija: Crni “golf” navodno presreće djecu na ulicama

Preporučeno

U Policijskoj upravi Banjaluka su naveli da preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja navoda iz prijave.

Policiji u Banjaluci prijavljeno je da crni “golf” navodno presreće djecu u banjalučkom naselju Lazarevo. Poruka koja je uznemirila roditelje se pojavila u viber grupi roditelja.

“Pozdrav, možda nije tema grupe, ali želim samo da vam skrenem pažnju da posljednjih dana, konkretno po Budžaku 3 (Lazarevu) kruži neko u zatamnjenom “golfu” ko presreće djecu, poziva ih da uđu u auto, isputuje u kojoj ulici žive, nudi im novac“, navodi se u poruci objavljenoj u viber grupi.

Upravo se čita:  Jednoglasno usvojen “Adnanov zakon”, mladić može biti operisan do kraja sedmice

Dodaje se kako su prijave podnesene policiji.

“Ko je iz ovog naselja, mogao je vidjeti da policija cirkuliše, vrši racije i da dežura policajac u školi. Pa eto budite na oprezu”, napisano je u viber poruci.

U Policijskoj upravi Banjaluka su naveli da preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja navoda iz prijave.

“Nadležnoj policijskoj stanici, prijavljeno je da se nepoznato lice iz putničkog vozila “golf” koje se kretalo ulicom u naselju Lazarevo, obratilo maloljetnom licu, nudeći mu novac i vožnju, što je izazvalo strah i iznemirenost kod maloljetnog lica koje se udaljilo iz navedene ulice. Policijski službenici PU Banjaluka, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja i provjere navoda navedene prijave“, navela je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Probijen tunel Golubinja – najduži tunel na Koridoru Vc

Na dionici Poprikuše - Nemila na Koridoru Vc, u srijedu, 17.07.2024. je svečano završen proboj lijeve cijevi tunela Golubinja,...

Još vijesti za vas