Srijeda, 24 travnja, 2024

SAD: Ubio čovjeka jer mu se smijao kako jede sendvič

Preporučeno

Ronald Murray Eugene II (26) proglašen je krivim za ubistvo Mun Janga kojeg je u oktobru 2011. izudarao nogama i nanio mu teške povrede usljed kojih je podlegao u bolnici dva dana kasnije.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Muškarac iz Caifornije ubio je čovjeka jer mu se smijao zbog načina na koji je jeo sendvič.

Ronald Murray Eugene II (26) proglašen je krivim za ubistvo Mun Janga kojeg je u oktobru 2011.  izudarao nogama i nanio mu teške povrede usljed kojih je podlegao u bolnici dva dana kasnije.

Upravo se čita:  U Švicarskoj uhapšena tri pjevača koji su došli kao turisti a nastupali bez radne vize!

Napad se dogodio nakon što je Murray kupio sendvič u restoranu. Kada je uzeo prvi zalogaj, a komad mesa ispao Jang mu se počeo smijati, javlja Associated Press.

Tužitelji su rekli da je Murray Janga udario više puta, a zatim bacio sendvič prema njegovj glavi tom silinom da su se majoneza i salata zaglavili u njegovom uhu, prenosi NewJerseyNewsroom.com.

Upravo se čita:  U Njemačkoj uhapšena braća iz Bosne i Hercegovine

Murray je na sudu izjavio da je postupao u nužnoj obrani, a tvrdio je i to da je vidio Janga kako stisnutih šaka stoji nad njim nakon što se u restoranu okliznuo na meso i pao.

(Oslobođenje)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

Tijana Simić koja je 13. marta nestala na Karaburmi pronađena je, što je potvrdila njena sestra na društvenim mrežama....

Još vijesti za vas