Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

Sarajevski aerodrom ukida besplatni parking, krivicu svalili na korisnike!?

Preporučeno

“Obavještavamo Vas da se od 1. jula 2022. obustavlja pružanje usluge besplatnog parkinga na komercijalnom parkingu u trajanju od deset minuta…” – saopštili su

Međunarodni aerodrom Sarajevo obustavlja uslugu besplatnog parkiranja do 10 minuta. Ovu nepopularnu odluku pokušali su i opravdati tako što su krivnju prebacili na korisnike njihovih usluka!?

“Uzimajući u obzir velike gužve koje uzrokuju otežan protok saobraćaja, kao i poteškoće sa kojima smo se svakodnevno susretali zbog nerazumijevanja načina korištenja ove usluge, a što je rezultiralo zaprimanjem brojnih žalbi i prijava nadležnim inspekcijama, obavještavamo Vas da se od 1. jula 2022. obustavlja pružanje usluge besplatnog parkinga na komercijalnom parkingu u trajanju od deset minuta.

Upravo se čita:  Bingo Petrol otvorio još jednu benzinsku pumpu, prvu izvan TK

Svjesni potreba naših korisnika za kratkotrajnim zadržavanjem u cilju ispraćaja naših putnika, Međunarodni aerodrom Sarajevo će u budućnosti razmatrati mogućnosti uspostave Kiss and Fly zone, kojom će se omogućiti putnicima i njihovoj pratnji besplatno kratkotrajno zadržavanje na za to namijenjenoj lokaciji.

Molimo korisnike naših usluga za saradnju i razumijevanje”, stoji u saopćenju kojim Međunarodni aerodrom Sarajevo pokušava opravdati ovu odluku.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Miholjsko ljeto: Evo do kad će biti stabilno i natprosječno toplo

Do 13. oktobra u Bosni i Hercegovini očekuje se stabilno vrijeme, saopćio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH. Prostrano polje...

Možda vas zanima i ovo