Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Šejla Zonić pobijedila na Zvezdama Granda: Građani poklonili 320.000 KM Grand produkciji

Preporučeno

Bosanskohercegovački novinar Almir Panjeta, na svom Facebook profilu objavio je analizu koliko su građani poklonili novca Grand Produkciji i Saši Popoviću.

Šejla Zonić, pobjednica je ovogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda, a ono po čemu se izdvajala od ostalih kolega je svakako njeno obrazovanje.

Zonić je zahvaljujući 132.047 glasova publike odnijela pobjedu u takmičenju.

Bosanskohercegovački novinar Almir Panjeta, na svom Facebook profilu objavio je analizu koliko su građani poklonili novca Grand Produkciji i Saši Popoviću. Kako Panjeta tvrdi to je oko 320.000 KM.

Upravo se čita:  Suprug Šejle Zonić o uvredama na njen račun: Mnogi vide samo mržnju, bavite se realnim problemima

“Glasovima za takmičarke i takmičare finala Zvezda granda publika iz regiona sinoć je Saši Popoviću i Grand produkciji s 530.000 glasova po prosječnoj cijeni od 60 feninga donirala oko 320.000 maraka.

Glasovima (mahom) iz BiH pobjedu je odnijela (zaista sjajna pjevačica) Šejla Zonić sa 132.047 glasova za nju, i oko 80.000 maraka za Produkciju koje su gledatelji nesebično donirali slanjem SMS poruka.

Upravo se čita:  Oglasio se Duško Tošić nakon skandala o kojem je brujao region: Nisam je pipnuo, namjestila mi je

Nek’ ide Italija-BiH zg3+” – poručio je Almir Panjeta.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas