Srijeda, 24 travnja, 2024

Senad planira svoju garažu preuredit u garsonjeru i od rentanja zarađivati 1000 KM mjesečno

Autor:RTL.hr

Preporučeno

Cijene najma u Zagrebu su u usponu, s porastom od 10 posto u odnosu na prethodni februar.

Uzlet cijena nekretnina i najma natjerao je kreativne pojedince poput Senada Jašaragića da pronađu inovativna rješenja. Ovaj stanovnik okolice Zagreba odlučio je prenamijeniti svoju garažu u jednosobni stan, izmjestivši pritom automobil, kako bi dodatno zaradio na skupocjenom tržištu nekretnina.

Stan u preuređenoj garaži bit će iznajmljivan za 1000 KM mjesečno, a Senad vjeruje da je cijena itekako povoljna, s obzirom na visoke stope najma u okolici Zagreba.

Upravo se čita:  Poznata srbijanska voditeljica pronađena mrtva

“Mislim da cijena nije previše s obzirom na to koliko se iznajmljuju drugi stanovi u okolici. Mislim da je to realna cijena”, izjavio je Senad u emisiji RTL-a.

Prema riječima agentice za nekretnine Amre Gluhić, koja podržava Senadovu odluku, garaža će se vrlo vjerojatno brzo iznajmiti. Prosječna cijena najma u Zagrebu iznosi oko 14 eura po kvadratnom metru, a Senadova inicijativa nudi alternativu u neprestano rastućem tržištu nekretnina.

Upravo se čita:  Neobični krugovi na nebu zbunili građane: Evo o čemu se tačno radi

Cijene najma u Zagrebu su u usponu, s porastom od 10 posto u odnosu na prethodni februar.

Primjer, za stan od 50 kvadrata u novogradnji traži se oko 1500 KM bez dodatnih troškova. Agentica Jelena Ivančić ističe da su već četiri osobe pokazale interes za Senadovu garažu koja će postati neobičan, ali atraktivan stan s dodatnom vrijednošću od 1000 KM mjesečno.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Predsjedništvo BiH bez konsenzusa o prijemu Kosova u Vijeće Evrope

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine nije danas postiglo konsenzus o stavu u vezi s apliciranjem Kosova za članstvo u Vijeće...

Još vijesti za vas