Utorak, 27 veljače, 2024

Senaida tvrdi da je žrtva pomahnitalog muža: Kaže da ju je tukao, prevario, a djetetu nije kupio ni maramice

Preporučeno

- Sve do sad sam šutila i da sam najgora sto on priča ,a nema dokaza a ja za sve imam dokaze, šutila sam više ne mogu, jer vidim da me ciljano provocira i vise ne mogu šutiti.

Mlada Senaida Muminović rodom iz Tešnja a živi u Maglaju tvrdi da je u braku bila sa osobom koji joj je radio sve najgore. Na društvenoj mreži Facebook podijelila je slika i svoju bolnu ispovijest.

Kako kaže Eldin ju je tukao, prevario napravio i dijete za koje se ne brine. Ovo je njena priča.

E ovako dosad sam šutila sa kakvim sam čovjekom zapravo (nečovjekom) bila u braku .. Neke stvari sam trpila i prešutila, ali više ne mogu da šutim .. Dokle me je ovaj čovjek doveo pa da se ovim putem obraćam sve je jasno ..

Upravo se čita:  Udruženja žrtava: Kako Kahrimanović može tvrditi da zna na koji način su likvidirani Srebreničani?

Ovdje su slike tj. modrice koje sam imala od dotičnog, to nije sve ima toga još dosta ali ovo je samo djelić toga .. Pored toga što sam pretrpjela fizičko zlostavljanje i psihičko maltretiranje, od strane dotičnog sam bila i prevarena. Žena koja mu je rodila dijete, pored toga što je bila maltretirana pored toga sam i prevarena. Baš neki dan javlja mi se dotična po imenu Amra i meni piše kako je sa dotičnim u kontaktu već duže vrijeme dok sam i ja bila kod njeg, ona se time ponosi ,a ne zna možda da neko dijete zbog toga svega ispasta.

Upravo se čita:  Potrebno je ispuniti uslove: Kada radnik može dobiti otpremninu i kako se određuje iznos?

Prošla su 3 mjeseca od kako nije ni vidio svoje dijete, a kamoli da joj je barem vlažne maramice kupio i rekao evo od oca, ne nego ide ljubavnici na noge u Hrvatsku i slika se sa njom i meni na viber šalje slike, kako je kod nje … a za dijete svoje ne zna a naokolo se ku*va…

Upravo se čita:  Kilogram pšenice jeftiniji od kifle u pekari

Sve do sad sam šutila i da sam najgora sto on priča ,a nema dokaza a ja za sve imam dokaze, šutila sam više ne mogu, jer vidim da me ciljano provocira i vise ne mogu šutiti.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Keramičari naplaćivali od 10 do 12 KM po kvadratu, sada mnogo skuplje

U Bijeljini u posljednje dvije godine nisu zabilježeni smanjena potražnja, niti pad cijena stanova. Naprotiv, rast cijena nekretnina pratila...

Još vijesti za vas