Nedjelja, 11 lipnja, 2023

Sin Arduane Pribinje koji je pretučen u Baru otkrio detalje: Kada smo kupovali grickalice, sokove, došlo je pet nepoznatih lica, pet momaka naših godina…

Nemojte propustiti

Sarajevski mladi sportista kaže da ga ovaj događaj neće pokolebati, te da se raduje novim takmičenjima i boravku u Crnoj Gori.

Harun Kurić, jedan od pretučenih sportista iz Sarajeva koje je u Baru napala grupa huligana, ispričao je za televiziju E u Crnoj Gori, da ih je sinoć pet nepoznatih momaka u Baru napalo bez razloga, kao i da nisu imali namjeru da bilo koga isprovociraju.

U izjavi za crnogorsku TV E poručuje da je “razočaran u našu omladinu” kao i da ne bi trebalo na ovaj način da se odnosimo jedni prema drugima.

Ipak, sarajevski mladi sportista kaže da ga ovaj događaj neće pokolebati, te da se raduje novim takmičenjima i boravku u Crnoj Gori.

Upravo se čita:  Ko je uhapšena Naida Mehanović: "Ja nisam imala pojma da ta djevojka na filmu ima 16 i po godina. Ta djevojka je mene ucjenjivala da joj dam ispitna pitanja"

Kurić je rekao da ima dvije posjekotine na potiljku i par masnica, ali da to nije ništa u poređenju sa povredama njegovog kolege koji ima frakturu lica.

– Kada smo kupovali grickalice, sokove, došlo je pet nepoznatih lica, pet momaka naših godina, koji su nas napali bez razloga. Niti smo šta rekli, niti smo imali ikakvu namjeru da ikog isprovociramo. Imam jednu ili dvije posjekotine iza glave, imam par masnica po licu, ali to nije ništa toliko ozbiljno koliko je jaranu. On ima više fraktura jagodične kosti, vilice i mezijalne kosti – rekao je Kurić za TV E.

Upravo se čita:  Husnija vozio dijete u bolnicu, sarajevska policija mu napisala kaznu zbog brze vožnje: "Policajci mi nisu pomogli, trčeći sam morao nositi dijete u bolnicu"

Harun kaže da je bilo pet napadača koji im nisu poznati i sa kojima prethodno nijesu razgovarali. Vjeruje da su iz naselja Šušanj u kojem je klub smješten, te da su znali da su iz BiH.

– Mi smo se vratili natrag u hotel. Gazdarica hotela je pozvala policiju, koja je jako brzo došla. Oni su nas povezli do ambulante gdje su nas provjerili povrede, pa su nas uputili u boolnicu da nam detaljno to snime i pogledaju povrede. Tada su otkrili na CT-u da kolega ima frakturu lica – kazao je Kurić.

Upravo se čita:  MUP KS kaznio Husniju sa 230 KM i oduzimanjem vozačke dozvole: Zbog njih je morao trčeći nositi dijete u bolnicu

Poručuje da je razočaran u omladinu.

– Malo sam razočaran u našu omladinu. Ne bi trebali ovako da komuniciramo, da se odnosimo jedni prema drugima na ovaj način, da se vrijeđamo na nacionalnoj osnovi. Trebalo bi svi da budemo raja – rekao je.

Raduje se, kaže, novim takmičenjima i boravku u Crnoj Gori.

Harun je sin novinarke Arduane Pribinje i pjevača Al Dina Kurića.

Pročitajte još

Izdvajamo

U dijelovima BiH kritično: Voda prodrla u stambene objekte, bujica nosi automobil

Kiša i dalje pada tako da je pred stanovnicima besana noć. Kako javljaju mještani u Sapni u dijelu ove općine...

Možda vas zanima i ovo