Utorak, 18 lipnja, 2024

Sin Arduane Pribinje koji je pretučen u Baru otkrio detalje: Kada smo kupovali grickalice, sokove, došlo je pet nepoznatih lica, pet momaka naših godina…

Preporučeno

Sarajevski mladi sportista kaže da ga ovaj događaj neće pokolebati, te da se raduje novim takmičenjima i boravku u Crnoj Gori.

Harun Kurić, jedan od pretučenih sportista iz Sarajeva koje je u Baru napala grupa huligana, ispričao je za televiziju E u Crnoj Gori, da ih je sinoć pet nepoznatih momaka u Baru napalo bez razloga, kao i da nisu imali namjeru da bilo koga isprovociraju.

U izjavi za crnogorsku TV E poručuje da je “razočaran u našu omladinu” kao i da ne bi trebalo na ovaj način da se odnosimo jedni prema drugima.

Ipak, sarajevski mladi sportista kaže da ga ovaj događaj neće pokolebati, te da se raduje novim takmičenjima i boravku u Crnoj Gori.

Upravo se čita:  Muškarac iz Visokog ogorčen: Pokvario mu se auto na putu iz Slovenije, umjesto 200 morao platit 1.200 eura

Kurić je rekao da ima dvije posjekotine na potiljku i par masnica, ali da to nije ništa u poređenju sa povredama njegovog kolege koji ima frakturu lica.

– Kada smo kupovali grickalice, sokove, došlo je pet nepoznatih lica, pet momaka naših godina, koji su nas napali bez razloga. Niti smo šta rekli, niti smo imali ikakvu namjeru da ikog isprovociramo. Imam jednu ili dvije posjekotine iza glave, imam par masnica po licu, ali to nije ništa toliko ozbiljno koliko je jaranu. On ima više fraktura jagodične kosti, vilice i mezijalne kosti – rekao je Kurić za TV E.

Upravo se čita:  Sudar tri vozila: Evo šta o nesreći u Stocu kaže policija

Harun kaže da je bilo pet napadača koji im nisu poznati i sa kojima prethodno nijesu razgovarali. Vjeruje da su iz naselja Šušanj u kojem je klub smješten, te da su znali da su iz BiH.

– Mi smo se vratili natrag u hotel. Gazdarica hotela je pozvala policiju, koja je jako brzo došla. Oni su nas povezli do ambulante gdje su nas provjerili povrede, pa su nas uputili u boolnicu da nam detaljno to snime i pogledaju povrede. Tada su otkrili na CT-u da kolega ima frakturu lica – kazao je Kurić.

Upravo se čita:  Ni Neum nije nimalo jeftin: Ovo je cjenovnik na bh. moru ove sezone

Poručuje da je razočaran u omladinu.

– Malo sam razočaran u našu omladinu. Ne bi trebali ovako da komuniciramo, da se odnosimo jedni prema drugima na ovaj način, da se vrijeđamo na nacionalnoj osnovi. Trebalo bi svi da budemo raja – rekao je.

Raduje se, kaže, novim takmičenjima i boravku u Crnoj Gori.

Harun je sin novinarke Arduane Pribinje i pjevača Al Dina Kurića.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas