Nedjelja, 14 travnja, 2024

Sjećate li se robijaša poznatog po izjavi “Zenica se izgradila ko’ Real Madrid”: Na slobodi je i ‘razvaljuje’ TikTok

Preporučeno

Vozi se u BMW-u i najavljuje da je on sljedeći kralj ove društvene mreže.

Elvedin Sakić, zenički robijaš koji je odležao kaznu od 8 godina zatvora zbog krivičnih djela oštećenje tuđe imovine, falsifikovanje i teške krađe, izašao je na slobodu.

Ove informacije široj javnosti malo znače. Ali, sjećate li se lika koji je u emisiji “Slučajevi X” novinara Veldina Čustovića, izjavio “Zenica se izgradila ko’ Real Madrid”, teško da iko, ko ima pristup interentu, ne zna o kome se radi.

Upravo se čita:  Hana Hadžiavdagić komentarisala razvode: Ako se neko uda iz bilo kakvog interesa ne mora trpiti milion godina nekoga koga ne želi da trpi

I Sakić je to uradio gdje bilježi stotine hiljada pregleda. Nije još počeo sa mečevima na TikToku ali snima videe kako pije sokove za djecu, voza se u BMW-u i najavljuje da je on sljedeći kralj ove društvene mreže.

Sakić je to izjavio prije 5 godina, a u međuvremenu je napustio zenički zatvor i sada je slobodan čovjek. Šta bi radio bivši robijaš nego odmah napravio profil na megapopularnom TikToku.

@elvedin_sakic

♬ original sound – Elvedin Sakic Real Madrid

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas