Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Sjećate li se robijaša poznatog po izjavi “Zenica se izgradila ko’ Real Madrid”: Na slobodi je i ‘razvaljuje’ TikTok

Nemojte propustiti

Vozi se u BMW-u i najavljuje da je on sljedeći kralj ove društvene mreže.

Elvedin Sakić, zenički robijaš koji je odležao kaznu od 8 godina zatvora zbog krivičnih djela oštećenje tuđe imovine, falsifikovanje i teške krađe, izašao je na slobodu.

Ove informacije široj javnosti malo znače. Ali, sjećate li se lika koji je u emisiji “Slučajevi X” novinara Veldina Čustovića, izjavio “Zenica se izgradila ko’ Real Madrid”, teško da iko, ko ima pristup interentu, ne zna o kome se radi.

Upravo se čita:  Milan Pavlović objavio fotografiju s Neletom Karajlićem i opisom isprovocirao mnoge: "Malo vas je... Malo vas je"

I Sakić je to uradio gdje bilježi stotine hiljada pregleda. Nije još počeo sa mečevima na TikToku ali snima videe kako pije sokove za djecu, voza se u BMW-u i najavljuje da je on sljedeći kralj ove društvene mreže.

Sakić je to izjavio prije 5 godina, a u međuvremenu je napustio zenički zatvor i sada je slobodan čovjek. Šta bi radio bivši robijaš nego odmah napravio profil na megapopularnom TikToku.

@elvedin_sakic

♬ original sound – Elvedin Sakic Real Madrid

Pročitajte još

Izdvajamo

Podignuta optužnica protiv troje ljekara zbog smrti djevojčice Džene Gadžun

Suad Rožajac tereti se za teška krivična djela protiv zdravlja ljudi, u vezi sa krivičnim djelom nesavjesno liječenje. Nina...

Možda vas zanima i ovo