Subota, 10 lipnja, 2023

„Skandalozna posjeta“: Kristijan Golubović u osnovnoj školi, roditelji zabrinuti

Nemojte propustiti

Zabrinuti roditelj je naveo da su sa Kristijanom Golubovićem u toj školi bili i članovi hip-hop sastava Crni Cerak, ali to je nemoguće utvrditi samo na osnovu snimka.

Kristijan Golubović, poznat kao učesnik rijaliti programa i bivši kriminalac, na svom Instagram profilu je objavio snimak na kom se vidi da je bio u posjeti jednoj osnovnoj školi.

Upravo se čita:  Odselila u Njemačku pa je šokirale cijene: Pogledajte koliko košta cvijeće, a tek voće! "Ovo je preskupo, ej"

U ovoj objavi na Instagramu se ne vidi koja je škola u pitanju ali jedan zabrinuti roditelj koji nam je povodom ovoga pisao tvrdi da je u pitanju OŠ „Đura Jakšić“ na Kanarevom brdu u Beogradu. Danas je ovu informaciju pokušao da provjeri u toj školi, ali im je rečeno da direktorica i sekretar nisu tu i da rade popodne, te da o sporu ništa ne znaju.

Upravo se čita:  Nele Karajlić: Istinski patim zbog svake žrtve, daleko sam od četnika

Direktorica škole Tamara Jelić do objavljivanja ovog teksta nije odgovorila na poziv i poruku koju smo joj uputili.

Prema saznanjima, snimak jeste nastao u OŠ „Đura Jakšić“ u beogradskoj opštini Rakovica.

Zabrinuti roditelj je naveo da su sa Kristijanom Golubovićem u toj školi bili i članovi hip-hop sastava Crni Cerak, ali to je nemoguće utvrditi samo na osnovu snimka.

Upravo se čita:  Naida objavila story iz Dubaija, odmah nakon toga lišena slobode u Sarajevu

„Kao zabrinut roditelj molim Vas da objavite ovu skandaloznu posjetu OŠ ‘Đura Jaksic’, Kanarevo brdo, Beograd od strane Kristijana Golubovica. Crni Cerak je nešto sa njim snimao i to ni manje ni više nego u Osnovnoj školi, molim Vas ispratite ovo“, napisao je u pismu čitalac.

Pročitajte još

Izdvajamo

Novi trošak za Bosance i Hercegovce: Evo koliko će se plaćati ulaz u EU i Veliku Britaniju

Ovaj potez posebno pogađa građane Bosne i Hercegovine, imajući u vidu da je Hrvatska, članica EU, još uvijek najpopularnija...

Možda vas zanima i ovo