Nedjelja, 14 travnja, 2024

Slika duha na klupi je utjerala strah u kosti građanima Lulesa

Preporučeno

Sablasnu su fotografiju objavili brojni argentinski mediji, a novinari u tekstovima k tome napomenuli da je na tom mjestu nekoliko tjedana ranije umrla jedna starica…

duhOtkako je izvjesni Enzo Guillermo krajem rujna na svom Facebook profilu objavio sliku na kojoj vidimo duha žene kako sjedi na klupici, mnogi građani Lulesa su park gdje je navodno viđena počeli zaobilaziti u širokom luku.

Upravo se čita:  Vozač iz BiH pretukao pješaka jer je sporo prelazio cestu: Evo kako je pokušao opravdati incident

Strahu su pridonijeli i lokalni mediji koji su redom objavili sliku, pa u tekstovima još napomenuli da je upravo na tom mjestu nekoliko tjedana ranije umrla jedna starica.

– Slikano je oko tri ujutro mobitelom. Savjetujem vam da tamo ne idete – istaknuo je na svom profilu Guillermo, koji je, očekivano, napisao da sliku nije obrađivao u Photoshopu i da nije riječ o šali.

Upravo se čita:  Bosanac iznajmljivao "narko-vile" za uzgoj marihuane: "Rekli su mi da nije ništa opasno"

Mnogi su se u komentarima nadovezali i ustvrdili da se u tom parku pred jutro čuju jako čudni zvukovi, no nažalost još se nitko od profesionalaca nije dovoljno temeljito posvetio fotografiji i otkrio je li riječ o podvali ili je vrijeme da se Mulder i Scully uključe u istragu.

(24sata.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas