Srijeda, 17 srpnja, 2024

Snimak izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama: Elvis skinuo tablice vlasniku putničkog automobila jer mu navodno duguje novac

Preporučeno

“Vuče me par mjeseci. Kao danas će, sutra će donijet pare. I ja poludim i odem sa njegovog automobila skinem tablice kako bi on meni došao na vrata ili se javio na mobitel."

“Evo da ne bude da sam ja isparao kola, razbio šta. Samo sam skinuo tablice sa kola, skinuo sam ih. Auto je čitavo, nije razbijeno ništa. Kad pare doneseš druže moj, tablice ćeš dobiti. Možeš me policiju prijaviti, SIPA-u Elvisu Mehiću pred kuću ja tablice ne vraćam, dok se pare ne donesu. Ko god mi je dužan, nek donese pare. Za posljedice ne odgovaram više. Eto da znate” – izjavio je u video snimku Elvis Mehić u video klipu koji je izazvao lavinu komentara na Facebook stranici portala Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Povratnika Mehdina zadesila nedaća: Uginula mu krava od koje je živjela njegova porodica

Redakcija ovog medija je kontaktirala Elvisa kako bi otkrila o čemu je ustvari ovdje riječ. Kako ovaj Dobojlija tvrdi poznaniku je prodao Mercedesa E clasu i isti mu je ostao dužan 2.555 KM.

“Vuče me par mjeseci. Kao danas će, sutra će donijet pare. I ja poludim i odem sa njegovog automobila skinem tablice kako bi on meni došao na vrata ili se javio na mobitel. Sve me nešto izbjegava. Odmah je mene policija zvala. Kažu Crna-Hronika te objavila, morali smo te zvati.

Upravo se čita:  U Hitnu pomoć KS se javilo čak 1.400 osoba: Ovo su preporuke ljekara

On je rekao vratiti pare. A para još nema. Jučer je njega policija zvala isto. Neće na dobro ovo ispast. On me vraća u vrijeme prije pet godina kada sam bio problem u ovom gradu, u Doboju. Manio sam se problema i svega, međutim ne možeš se maniti problema zbog naroda.” – izjavio je Elvis Mehić za portal Crna-Hronika.

@crnahronikaofficialElvis iz Doboja skinuo tablice vlasniku putničkog automobila koji mu nije isplatio dogovoreni novac. Kako komentarišete ovaj postupak?

♬ original sound – crnahronikaofficial

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Probijen tunel Golubinja – najduži tunel na Koridoru Vc

Na dionici Poprikuše - Nemila na Koridoru Vc, u srijedu, 17.07.2024. je svečano završen proboj lijeve cijevi tunela Golubinja,...

Još vijesti za vas