Nedjelja, 25 veljače, 2024

Snimak otkriva nove detalje ubistva Nusreta: “Jedan će od nas biti pod crnom zemljom”

Preporučeno

Sve se odigralo 8. februara ove godine, a tijelo nesretnog mladića je pronađeno je jučer u napuštenom bunaru u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Nusret Destanović iz Tutina pronađen je mrtav u bunaru, a okolnosti njegove smrti izazivaju brojna pitanja i šok među građanima.

Prema nezvaničnim informacijama, za njegovu smrt se sumnjiči ljubomorni bivši suprug žene s kojom se Nusret povremeno viđao. Tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s telefona žene s kojom je bio u kontaktu.

Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je željela da mu naudi, pozivala ga je da dođe. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zasjeda. Na dogovorenom mjestu, umjesto žene, sačekao ga je veći broj muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Upravo se čita:  Hrvatica (42) zavela penzionera (74): Rekla mu da je doktorica, uzela mu 11.000 eura

Na društvenim mrežama je objavljen razgovor između brata Nusreta Destanovića i Seada, bivšeg muža Rijalde, koja je bila u vezi s ubijenim Nusretom Destanovićem

U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina.

Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i Elvis Hrnjak (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela. Treća osoba, Rijalda H. (27) iz Sjenice, uhapšena je zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog djela, dok je Sead Ž. u bjekstvu i nedostupan policijskim organima.

Upravo se čita:  Jak zemljotres u Jadranskom moru: Postoji opasnost od "after" šokova

Prema informacijama iz policije, sumnja se da su E. Dž. i Sead Ž, poznat i kao Ahmetović, u saizvršilaštvu nanijeli smrtne povrede Nusretu Destanoviću koristeći oštar predmet.

Sve se odigralo 8. februara ove godine, a tijelo nesretnog mladića je pronađeno je jučer u napuštenom bunaru u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Na audiosnimcima koje je Sandžak danas objavio, javnost je imala priliku da čuje razgovor između osobe osumnjičene za ubistvo i brata žrtve, Nusreta Destanovića. Ovaj novi segment snimka bacio je dodatno svjetlo na složenu mrežu odnosa i moguće motive koji stoje iza tragičnog događaja. Detalji razgovora ukazuju da ubica optužuje Rijaldu H., kao i na složen odnos između osumnjičenog i porodice Destanović, kao i na potencijalne motive koji bi mogli biti ključni za razumevanje ovog tragičnog slučaja.

Upravo se čita:  Tragedija - novorođenče se ugušilo dok je hranjeno u bolnici: "Rodila sam zdravo dijete, preminulo je nakon pet dana"

“Jedan će noćas od nas biti pod crnom zemljom, ja ili Nusret”, čuje se na snimku između Nusretovog brata i osumnjičenog za njegovo ubistvo.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Teška nesreća u Njemačkoj: Porscheom se zabio u državljane BiH

Na isključenju sa njemačkog autoputa A96 preksinoć je došlo do udesa u kojem je povrijeđen jedan državljanin Bosne i...

Još vijesti za vas