Utorak, 18 lipnja, 2024

SNSD dobio izbore za mjesne zajednice u Banjoj Luci, Dodik ponovo zapjevao

Preporučeno

“Ovo je prva u nizu naših zajedničkih pobjeda”, rekao je Dodik, dok je Đajić istaknuo da su više nego zadovoljni rezultatima.

Liste SNSD-a i njihovih koalicionih partnera pobijedile su na 44 od 57 biračkih mjesta na izborima za članove vijeća mjesnih zajednica u Banjoj Luci, saopćeno je iz SNSD-a.

Građani su birali članove vijeća na mandat od četiri godine.

Upravo se čita:  Premijer Nikšić: Ima prostora da se Federacija BiH dodatno zaduži

Kasno sinoć u Gradski odbor SNSD-a Banja Luka stigao je i predsjednik stranke Milorad Dodik i čestito, kako je rečeno, na uvjerljivoj pobjedi predsjedniku Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vladi Đajiću te članovima i aktivistima.

Foto: SNSD

“Ovo je prva u nizu naših zajedničkih pobjeda”, rekao je Dodik, dok je Đajić istaknuo da su više nego zadovoljni rezultatima.

Upravo se čita:  Policije Srbije i bh. entiteta RS-a danas potpisuju memorandum o saradnji: Srbija će stacionirati i jedan helikopter u Trebinju

Kako se vidi na fotografijama, u stab SNSD-a održano je veliko slavlje a Dodik je ponovo iskoristio priliku da zapjeva.

Rezultati ovih izbora su znakoviti jer pokazuju da SNSD i dalje ima veliku snagu u Banjoj Luci, uprkos činjenici da je na proteklim izborima za gradonačelnika izabran Draško Stanivuković iz PDP-a.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas