Četvrtak, 18 travnja, 2024

Šok u autobusu: Žena krenula kod svoga sina u Štutgart. Napravili pauzu i samo se srušila, na mjestu mrtva

Preporučeno

Putnica je, kako se saznaje, bila iz Prijepolja i krenula je na put kako bi se sastala sa sinom u Štutgartu, gdje joj je i kćerka iz SAD već stigla.

Na putu prema Štutgartu, na benzinskoj pumpi blizu Beča, dogodila se tragedija koja je potresla putnike autobusa “Pejić Tours”, privatnog prevoznika iz Novog Pazara. Putnica, koja je krenula na put da bi posjetila sina u Štutgartu, iznenada je preminula, ostavljajući za sobom tugu i neodgovorena pitanja, piše Sandžakdanas.

Događaj se odvio kada je autobus napravio pauzu na benzinskoj pumpi nedaleko od Beča. Prema svjedočenju putnika, žena, čiji identitet još uvijek nije otkriven, upitala je “dokle smo stigli”, nakon čega je, na vijest da su blizu Beča, izgubila svijest i pala. Hitna medicinska pomoć je odmah pozvana, a na mjesto događaja stigao je i helikopter u pokušaju da joj se pruži pomoć. Nažalost, uprkos brzoj reakciji i pokušajima reanimacije, život nesretne putnice nije bio moguće spasiti.

Upravo se čita:  Vučić: Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata

Putnica je, kako se saznaje, bila iz Prijepolja i krenula je na put kako bi se sastala sa sinom u Štutgartu, gdje joj je i kćerka iz SAD već stigla. Njen iznenadni odlazak ostavio je dubok trag na sve prisutne, a posebno na članove njene porodice koji su je s nestrpljenjem očekivali.

Dok se čekaju zvanični rezultati istrage koji će razjasniti uzrok iznenadne smrti, zajednica i porodica tuguju za izgubljenom.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas