Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Šok u Tuzli: Tokom vožnje vidjeli zmiju u automobilu, spašavali ih vatrogasci

Preporučeno

U objavi na Facebooku iz PVJ Tuzla su istakli da je posao vatrogasaca dinamičan i da se u njemu nikad ne zna sa kakvim situacijama se moogu susresti.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla danas su imali nesvakidašnju intervenciju, kada su iz automobila izvukli zmiju.

Nesvakidašnja situacija se dogodila u krugu ispostave tuzlanskih vatrogasaca u Kreki.

Upravo se čita:  Brojni gosti na bajramskom čestitanju kod reisul-uleme Husein-ef. Kavazovića: Najmlađi dobili bajram-banku

Tako je u toku obavljanja redovnih aktivnosti vatrogasaca u krug vatrogasnog doma užurbano ušao automobil. Vozač i putnici panično su napustili vozilo, nakon što su tokom vožnje primjetili zmiju.

– U motornom prostoru ispod haube zavukla se zmija koju su primjetili tokom vožnje. Odmah smo ustanovili da je u pitanju naša domaća zmija smuk koja je kao što je opće poznato korisna u životinjskom lancu. Nakon što smo je pažljivo izvadili pustili smo je u prirodno stanište – istakli su iz PVJ Tuzla.

Upravo se čita:  Hoće li penzioneri dobiti jednokratnu pomoć: Evo šta su poručili iz Vlade FBiH

U objavi na Facebooku iz PVJ Tuzla su istakli da je posao vatrogasaca dinamičan i da se u njemu nikad ne zna sa kakvim situacijama se moogu susresti.

– Ali što je najbitnije mi smo tu da vam pomognemo u opsegu naših mogućnosti – istakli su vatrogasci, prenosi Tuzlainfo.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas