Petak, 12 travnja, 2024

Šokantno: Mačke pojele dijelove tijela brutalno ubijene starice

Preporučeno

U selu Vranište kod Pirota pronađeno je beživotno tijelo Bosanke Cvetković (73) za koju policija osnovano sumnja da je, iz za sada nerazjašnjenih razloga, ubijena.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Prizor koji je policija zatekla kada je pronašla tijelo bio je stravičan, jer su pojedine dijelove tijela starice rastrgle i pojele životinje, najvjerovatnije mačke!

Obdukcija će utvrditi kada je starica ubijena, ali na osnovu prvih rezultata postoje indicije da je riječ o nasilnoj smrti, prenos Telegraf.rs.

Upravo se čita:  Bivši inspektor objašnjava šta će se dogoditi ako Dankino tijelo nikada ne pronađu

Kako kažu komšije pokojnice, njen suprug Tugomir umro je prije dvije godine, pa je od tada živjela sama u kući.

– Nije se mnogo družila s komšijama, bila je povučena, ali i prijatna žena. Posljednji put smo je vidjeli prije desetak dana, a tek juče je jedan komšija pozvao policiju koja je zatekla jeziv prizor. Živjela je od skromne penzije koja je iznosila oko 8.000 dinara, a po kući nije imala ništa od stvari – kaže jedan od komšija.

Upravo se čita:  Zemljotres u Hrvatskoj: 'Glasna eksplozija, prozori su se zatresli'

Tačni motivi ovog gnusnog zločina se još uvijek nisu poznati. Pretpostavlja se da je riječ o koristoljublju ili da je do ubistva došlo nakon rasprave s nekim od mještana ovog sela.

Kako “Telegraf” saznaje od mještana, koji iz straha za svoju bezbjednost ne žele da se fotografišu, niti predstave, u posljednje vrijeme zabilježen je određeni broj sumnjivih poziva starcima u ovom, ali i drugim selima.

Upravo se čita:  "Vozač ga pitao gdje je tijelo, a ovaj mu rekao ‘to je moja briga, odradio sam šta je trebalo'"

Mještane, uglavnom staračko stanovništvo, nepoznate osobe pozivaju na kućne brojeve, kojih ima u svakom imeniku i raspituju se o njihovim primanjima, imovnom stanju, pritom se lažno predstavljajući.

Pretpostavlja se da na taj način lakovjerno staračko stanovništva pokušavaju da iskoriste prevejani razbojnici koji na ovaj način “tipuju” svoje žrtve koje su zbog starosti inače nemoćne da pruže bilo kakav otpor.

(Telegraf.rs)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Ambasada SAD: Dodik griješi ako misli da će Amerika stajati po strani dok gura BiH ka sukobu

Stvaranje paralelnog izbornog sistema od strane Vlade Republike Srpske (RS) bilo bi neustavno i antidejtonsko, a biračima u RS-u...

Još vijesti za vas