Petak, 29 rujna, 2023

Hoće li MUP RS reagovati? Mladić Aco naoružan hoda Bijeljinom i prijeti bošnjačkom stanovništvu: Sve snima za TikTok

Preporučeno

Mladić pod imenom Aco koji na društvenim mrežama koristi ime “Srbija Srbina” ovih dana vrijeđa i upućuje prijetnje bošnjačkom stanovništvu u Bijeljini.

Zbog svojih video klipova koje svakodnevno objavljuje na TikToku prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Ovaj mladić u svom javnom obraćanju veliča radne zločince, rat u Ukrajini, borbu protiv NATO-o snaga te svakodnevno postiče na nasilje na Kosovu.

Upravo se čita:  Muštuluk: Evo kad će građani BiH dobiti novčanu pomoć od EU

Međutim prijavljen je službenicima MUP-a RS zbog video klipa u kojem šeta naseljenjem u Bijeljini u kojem većinski živi muslimansko stanovništvo, koristi vatreno oružje te upućuje prijetnje.

“Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem naravno ko me bude napao ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela Republika Srpska i Srbija. Krećemo po rusku i srpsku zastavu. Ja šta kažem, ja nikad neću slagati.” – izjavio je mladić Aco.

Post by @crnahronikabih
View on Threads

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Izetbegović jedini kandidat za predsjednika SDA, Mehmedović najavljuje: Znak da je Bakir konačno oteo stranku od članstva

Nakon što je Stranka demokratske akcije (SDA) odbila kandidaturu Šemsudina Mehmedovića za predsjednika, on se oglasio putem saopćenja koje...

Možda vas zanima i ovo