Srijeda, 19 lipnja, 2024

Hoće li MUP RS reagovati? Mladić Aco naoružan hoda Bijeljinom i prijeti bošnjačkom stanovništvu: Sve snima za TikTok

Preporučeno

Mladić pod imenom Aco koji na društvenim mrežama koristi ime “Srbija Srbina” ovih dana vrijeđa i upućuje prijetnje bošnjačkom stanovništvu u Bijeljini.

Zbog svojih video klipova koje svakodnevno objavljuje na TikToku prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Ovaj mladić u svom javnom obraćanju veliča radne zločince, rat u Ukrajini, borbu protiv NATO-o snaga te svakodnevno postiče na nasilje na Kosovu.

Upravo se čita:  Vozaču pozlilo tokom vožnje, pa udario u zgradu: Policija mu izdala prekršajni nalog

Međutim prijavljen je službenicima MUP-a RS zbog video klipa u kojem šeta naseljenjem u Bijeljini u kojem većinski živi muslimansko stanovništvo, koristi vatreno oružje te upućuje prijetnje.

“Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem naravno ko me bude napao ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela Republika Srpska i Srbija. Krećemo po rusku i srpsku zastavu. Ja šta kažem, ja nikad neću slagati.” – izjavio je mladić Aco.

Post by @crnahronikabih
View on Threads

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Počinje ljeto: Sutra će dan trajati čak 15 sati i 35 minuta

Sutra je ljetnja dugodnevica, koja predstavlja najduži dan u godini i označava početak ljeta, iako je nama sudeći po...

Još vijesti za vas