Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Specijalni savjetnik zapovjednika EUFOR-a za policijske agencije posjetio Graničnu policiju BiH

Preporučeno

Direktor Kuprešaković i pukovnik Flocon ocijenili su dosadašnju saradnju Granične policije i EUFOR-a uspješnom

Direktor Granične policije BiH Mirko Kuprešaković primio je danas u posjetu specijalnog savjetnika zapovjednika EUFOR-a za policijske agencije, pukovnika Francuske žandarmerije Yvesa Flocona, sa svojim suradnikom EUFOR-ovim časnikom za vezu s policijskim agencijama Alešom Perkom.

Direktor Kuprešaković je iskazao zadovoljstvo i dobrodošlicu pukovniku Floconu i časniku Perki u Graničnu policiju BiH i predstavio rezultate rada GPBiH u proteklom razdoblju. Tokom sastanka su razgovarali i o sigurnosnoj situaciji u Bosni i Hercegovini te nezakonitim migracijama, prilikom čega su razmijenili važne informacije i iskustva iz navedenog područja.

Upravo se čita:  U "grad milionera" u BiH sletjelo 17 njemačkih bogataša

Direktor Kuprešaković i pukovnik Flocon ocijenili su dosadašnju saradnju Granične policije i EUFOR-a uspješnom te je dogovoreno da će ista biti dodatno unaprijeđena. Na kraju sastanka su usuglašeni modaliteti nastavka saradnje i zajedničke aktivnosti u idućem razdoblju.

Izdvajamo

Izdvajamo

U Srbiji ubijen brat ministra Vojina Mijatovića

U Beogradu je danas ubijen brat ministra u Vladi FBiH i potpredsjednika SDP-a Vojina Mijatovića, saznaje se iz izvora...

Još vijesti za vas