Ponedjeljak, 29 svibnja, 2023

Spektakularan koncert Nine Badrić u Zetri (Foto + Video)

Nemojte propustiti

Sjajna atmosfera vladala je večeras u skoro punoj sarajevskoj dvorani Zetra gdje je Nina Badrić održala još jedan u nizu fantastičnih koncerata u okviru turneje “NeBo”. Bio je to Ninin poklon sarajevskoj publici za Dan zaljubljenih.

nina-badric

Već sa prvim taktovima pjesme “Dat će nam Bog” Sarajlije su pokazale koliko vole zagrebačku pjevačicu. Pokazali su to i u nastavku koncerta kada je cijela Zetra horski pjevala od riječi do riječi njezine najveće hitove, kako one starijeg tako i one novijeg datuma, a sjajno raspoložena Nina cijelu je večer plesala i zabavljala se sa svojom vjernom publikom. Ninine oči bile su doslovno pune ljubavi, piše Oslobođenje.

Upravo se čita:  Eksplozija u Tuzli: Preminuo muškarac, žena ranjena

– Rekla sam sama sebi da ću na početku biti cool. Ovo je za mene posebno veče, ovo se ne dešava svaki dan. Čast mi je i sretna sam da ste došli. Uzbuđena sam, nije jednostavno nastupati pred vama iako nama ne treba Valentinovo da bi se voljeli. Mi se volimo javno, kazala je Nina.

Upravo se čita:  Zašto su bankarske kamate u RS-u veće nego u FBiH

U svojoj ljubavnoj priči, kako je pjevačica nazvala ovaj koncert, Nina je ugostila sarajevsku grupu Punkt koja je nastupila na početku koncerta izvodeći svoj novi singl ‘Jedina’.

Nastupili su i Maya Sar, Vanna i Mirza Šoljanin sa kojim je izvela pjesmu “Duše su se srele” koju je publika sa njima horski pjevala. Potom je uslijedila duetska pjesma “Ne mogu ti reći šta je tuga” koju je Nina snimila sa Harijem Varešanovićem, piše pomenuti list.

Upravo se čita:  Upozorenje pravnim i fizičkim licima za preduzimanje preventivnih mjera zaštite i spašavanja od bujičnih poplava

nina-badric2

Nakon više od dva sata u atmosferi prepunoj emocija nezasita sarajevska publika dugim aplauzom pozivala je Ninu da se vrati na binu.

– Ovo je bila predivna noć. Noć za pamćenje. Publika me je nosila sve do samog kraja. Sretna sam, rekla je Nina.

Pročitajte još

Izdvajamo

Mirni skup u Sarajevu: Veliki broj građana odaje počast mladoj Bišćanki Azri Spahić

Građani su položili cvijeće i odali počast stradaloj djevojci Azri Spahić, te uputili podršku njenoj porodici. Veliki broj građana okupio...

Možda vas zanima i ovo