Subota, 20 srpnja, 2024

Spremni platiti 8 miliona eura: Fenerbahče želi Senada Lulića

Preporučeno

Turski mediji navode da je Fener spreman platiti osam miliona eura za bh reprezantativca Senada Lulića koji igra u rimskom Laciu

senad-lulucFenerbahče, koji posljednje dvije sezone ne uspijeva osvojiti titulu turskog nogometnog šampionata, već je započeo pripreme za novu sezonu, a sve oči ovog puta su uprte prema Italiji.

Naime, trener ovog istanbulskog velikana Aykut Kocaman, kako prenose turski mediji, u svojoj ekipi sljedeće sezone želi vidjeti bh reprezentativca i aktuelnog fudbalera rimskog Lacia Senada Lulića.

Upravo se čita:  Najbolji mladi igrač Eura: Yamal je vezan za svoju nanu, kupio joj i kuću

Lulić slovi za dobrog defanzivnog, ali i ofanzivnog igrača koji se dobro snalazi na terenu i može igrati nekoliko pozicija na vrhunskom nivou. Fenerbahče je, kako navode domaći mediji, spreman platiti osam miliona eura za Lulića, a u slučaju realizacije Lulićevog transfera, Fenerbahče bi se odrekao usluga i prodao srbijanskog fudbalera Miloša Krasića.

(Anadolija)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Svašta im pada na pamet: Iz BiH u Hrvatsku švercovao 38 kilograma živih rakova, pa zaradio krivičnu prijavu

Hrvatski državljanin (67) zaradio je krivičnu prijavu jer je u Hrvatsku unio oko 38 kilograma živih zaštićenih riječnih rakova...

Još vijesti za vas