Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Sraman odgovor srbijanske doktorice ocu djevojčice ubijene u masakru u beogradskoj školi

Preporučeno

Kako tvrdi Negić, doktorica Ranka Radulović koja je poslata u školu kako bi pomogla djeci i roditeljima nakon tragedije, ‘djecu je uvela u kabinet i tamo im puštala narodnu muziku i govorila im o tome da treba da se povežu sa duhovima i dušama svojim mrtvih prijateljica i prijatelja’.

Doktorica Ranka Radulović odgovorila je na navode Slobodana Negića, oca djevojčice ubijene učenice u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, koji je u emisiji Utisak nedjelje rekao da je ‘Radulović djecu uvela u kabinet, puštala im narodnu muziku i rekla da treba da se povežu sa duhovima svojih mrtvih prijateljica i prijatelja’.

Upravo se čita:  Samoprozvani psiholog Edin Tule objavio novi video: "Enisa je sa mnom, izvukao sam je"

“Vrijeme žalovanja. Neko žali u tišini. Neko preko medija. Neko pruža psihijatrijsku prvu pomoć. Po pozivu. Po srcu, pameti i iskustvu. Svima redom. Nastavnicima, učenicima i roditeljima. Građanima. Na prvoj liniji. Ne jedan. Sve dane. Uvijek”, napisala je Radulović na svom Facebook profilu, a ovaj komentar doktorice izazvao je ljutite reakcije.

Podsjetimo, Slobodan Negić, otac djevojčice ubijene u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar otkrio je u Utisku nedjelje događaj koji se, kako navodi, prije nekoliko dana desio pod okriljem ove škole.

Upravo se čita:  BH Pošta upozorava: Kruži lažni oglas za prodaju izgubljenih paketa

Naime, kako tvrdi Negić, doktorica Ranka Radulović koja je poslata u školu kako bi pomogla djeci i roditeljima nakon tragedije, ‘djecu je uvela u kabinet i tamo im puštala narodnu muziku i govorila im o tome da treba da se povežu sa duhovima i dušama svojim mrtvih prijateljica i prijatelja’.

Otac djevojčice je rekao i da ove informacije iznosi u javnost pod punom moralnom odgovornošću i da je spreman da to odbrani na sudu, kao i da je dobio saglasnost majke jedne od učenica koja su učestvovala u ‘mračnoj psihoterapijskoj seansi koju je sprovela Ranka Radulović’, prenose srbijanski mediji.

Upravo se čita:  Predstavnici Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom na regionalnom sastanku u Zagrebu

Podsjetimo, u jutarnjim satima 3. maja dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak deset osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i devetero učenika, a povrijeđeno je više osoba, među kojima je i nastavnica historije.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o pomoći EU: Evo koliko je domaćinstava ispunilo uvjete za dodjelu novca!

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo