Ponedjeljak, 5 lipnja, 2023

Starleti iz Srbije slomljene kosti lica, objavila uznemirujuće slike iz bolnice: ‘Pretukao me dečko’

Nemojte propustiti

Srpska reality zvijezda Nataša Šavija (35) završila je u bolnici. Tvrdi da ju je pretukao dečko Stefan Karić (31), sudionik reality emisije ‘Zadruga’.

Nataša je u KC Vojvodina zaprimljena s teškim povredama i prijelomima kostiju lica, piše Kurir.

– To se dogodilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je povukao za kosu, zatim me ošamario, ali na brutalan način. Izašli smo van, a on me opet snažno povukao i udario šakom po lijevoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške ozljede, slomljena mi je vilična kost i ozljede oka – oglasila se Nataša iz bolnice i dodala da je Stefan bio ‘mrtav pijan’.

Upravo se čita:  Mama Hajdukovog golmana u 48. godini pokazala isklesano tijelo

Nataša je srpskom portalu Blic poslala uznemirujuće fotografije iz bolnice.

Foto: Blic

Prisjetimo se, Nataša je slavu stekla sudjelovanjem u ‘Parovima’. U toj je emisiji je izjavila da je spavala s pola nogometne reprezentacije. Također smatra da bi trebala biti predsjednica Srpskog nogometnog saveza jer ‘najbolje zna nogometaše’, pisao je jednom prilikom tako Večernji.hr.

Natašin slučaj tek je jedan od stravičnih slučajeva nasilja nad ženama koji su se poslijednjih nekoliko mjeseci dogodili u Srbiji. Prije pola godine regiju je potresao slučaj sestre influencerice Uki Q koju je suprug gotovo pretukao do smrti.

Pročitajte još

Izdvajamo

Realnost u Njemačkoj: Kad su i dva posla premalo za pristojan život

U Njemačkoj je uobičajeno plaću izražavati bruto iznosom, što zna biti neugodno iznenađenje za strance koji dolaze raditi u...

Možda vas zanima i ovo