Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Stevandić brani Radoičića: Suprostavio se teroru nad Srbima rizikujući svoju glavu

U sukobu sa policijom Kosova u nedjelju, 24. septembra u selu Banjska stradale su tri osobe, a poginuo je i jedan policajac.

Preporučeno

Predsjednik Narodne skupštine entiteta Republike Srpske Nenad Stevandić istakao je da se Milan Radoičić “suprotstavio teroru nad Srbima u svojoj zemlji i preuzeo odgovornost za to, te ocijenio da nije dobro osuđivati ga”.

“Ne znam Milana Radoičića koji se suprotstavio teroru nad Srbima u svojoj zemlji i njivi rizikujući glavu i preuzimajući odgovornost umjesto da uživa u vili kakvu imaju npr. autolimari ili opozicioni lideri u Srbiji. Hoće li Srbima biti bolje ako ga spalimo na lomači. Razmislite prije nego bacite kamen”, napisao je Stevandić na platformi “X”.

Upravo se čita:  Novinarka iz RS-a upitala Konakovića i Nikšića da li su došli u Banju Luku da provociraju

Potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić, koji je podnio ostavku na tu funkciju, saopštio je juče da je bio u rejonu Banjske na sjeveru Kosova i Metohije i da je mimo znanja vlasti Srbije organizovao akciju u sjevernom djelu Kosova.

U sukobu sa policijom Kosova u nedjelju, 24. septembra u selu Banjska stradale su tri osobe, a poginuo je i jedan policajac.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Otkrivena lokacija na kojoj je ubijena 14-godišnja djevojčica Vanja

Tijelo djevojčice Vanje G. pronađeno je u selu Brazda, blizu Skoplja. Do mjesta gdje je ubijena dolazi se makadamskim...

Možda vas zanima i ovo