Utorak, 18 lipnja, 2024

Stevandić brani Radoičića: Suprostavio se teroru nad Srbima rizikujući svoju glavu

Preporučeno

U sukobu sa policijom Kosova u nedjelju, 24. septembra u selu Banjska stradale su tri osobe, a poginuo je i jedan policajac.

Predsjednik Narodne skupštine entiteta Republike Srpske Nenad Stevandić istakao je da se Milan Radoičić “suprotstavio teroru nad Srbima u svojoj zemlji i preuzeo odgovornost za to, te ocijenio da nije dobro osuđivati ga”.

“Ne znam Milana Radoičića koji se suprotstavio teroru nad Srbima u svojoj zemlji i njivi rizikujući glavu i preuzimajući odgovornost umjesto da uživa u vili kakvu imaju npr. autolimari ili opozicioni lideri u Srbiji. Hoće li Srbima biti bolje ako ga spalimo na lomači. Razmislite prije nego bacite kamen”, napisao je Stevandić na platformi “X”.

Upravo se čita:  Arnel Isak najavio pjesmu o svom ocu: "Armija Rame Isaka, čuvaće te Bosno Snaga naroda"

Potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić, koji je podnio ostavku na tu funkciju, saopštio je juče da je bio u rejonu Banjske na sjeveru Kosova i Metohije i da je mimo znanja vlasti Srbije organizovao akciju u sjevernom djelu Kosova.

U sukobu sa policijom Kosova u nedjelju, 24. septembra u selu Banjska stradale su tri osobe, a poginuo je i jedan policajac.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nove američke sankcije: Na crnoj listi sedam kompanija povezanih s porodicom Dodik

Američko ministarstvo finansija (OFAC) objavilo je nove sankcije osobama i firmama iz Bosne i Hercegovine. Kako je saopćeno iz Ministarstva...

Još vijesti za vas